Spectral Smart furniture brengt stijlvol wonen

+ indrukwekkende geluidskwaliteit samen

De soundbar is sinds de opkomst van de flatscreen televisie een niet meer weg te denken product en dat komt doordat het geluid van de smart televisies vaak te wensen over laat. 

Maar vaak is een soundbar alleen niet voldoende. De meeste fabrikanten bieden daarom een soundbar aan in combinatie met een losse subwoofer. Extra randapparatuur is meestal eenvoudig in huis te halen, maar moet wel een goede plaats in de woonkamer krijgen.

In onderstaande commercial geven wij de oplossing voor dit probleem.

Spectral Smart furniture is namelijk de specialist wanneer het gaat om de integratie van een soundsysteem in een meubel zonder dat je daarvoor geluidskwaliteit hoeft in te leveren. Zo kan er een stijlvolle oplossing worden geboden die volledig aan ieder interieur is aan te passen. Breng een bezoek aan onze Spectral Showroom en ervaar zelf hoe goed deze match werkelijk is.

Kijk voor meer informatie op https://www.spectral.nl.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Spectral?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist