soundbar van Teufel

Cinebar Duett

Televisiegeluid heeft nog nooit zo geweldig geklonken als met een soundbar van Teufel. Met tien high performance drivers en een subwoofer met een volle en nauwkeurige basweergave vult de Cinebar Duett elke
kamer met groots geluid. De drivers aan de zijkant van de Duett zorgen samen met de door Teufel in Berlijn ontwikkelde Dynamore® Ultra-technologie voor een fascinerend omringend geluid.

Alle feiten in eenoogopslag:
- Een slanke soundbar die garant staat voor een meeslepende televisie- en muziekweergave
- 10 krachtig presterende drivers, zes versterkers en een subwoofer voor het best mogelijke geluid in deze klasse
- Dynamore® Ultra-technologie met een sidefiring speaker voor virtuele surround sound
- Een draadloze downfiring subwoofer voor het diepe en nauwkeurige basgeluid waar Teufel om bekend staat
- Bluetooth 4.0 met aptX
- HDMI met CEC en ARC voor bediening met de tv-afstandsbediening, aansluiting voor ingangskabel
- Geïntegreerde bevestigingselementen voor wandmontage, lijningang line-in, optische digitale ingang, geluidsinstellingen, nachtmodus
- Per direct in een zwarte en zwart-witte uitvoering verkrijgbaar via www.teufel.de en de flagshipstore in Berlijn voor een prijs van 599,99 euro

Pimp my tv-sound
Een reusachtig beeldscherm, kristalheldere beelden, HDR-contrast, een breder kleurengamma, een tuner die alle ontvangsttypen ondersteunt, een internetverbinding – televisies waren nog nooit zo groot en krachtig, maar laten het afweten als het op geluidskwaliteit aankomt. Optimaal filmgenot vraagt om markant basgeluid, duidelijk verstaanbare dialogen en omringend geluid. Teufel is faliekant tegen dun geluid, en dat geldt ook voor de Ssoundbar Cinebar Duett. Zijn slanke behuizing biedt onderdak aan maar liefst acht midrange speakers en twee tweeters. Het wooferaspect wordt waargenomen door de draadloos verbonden Duett-partner, die met zijn 165 mm downfire subwoofer een krachtige en nauwkeurige basweergave tot 33 Hz nauwkeurig biedt. De twee drivers aan de zijkant van de Cinebar Duett zorgen samen met de door Teufel in Berlijn ontwikkelde Dynamore® Ultra-technologie voor overtuigend ruimtelijk geluid.

Neerzetten en aansluiten
De Cinebar Duett is in een paar minuten gebruiksklaar. Bij moderne televisies volstaat een kabelverbinding via HDMI ARC. Deze aansluitingsmethode maakt het mogelijk om zowel de televisie als de soundbar te bedienen met de tv-afstandsbediening via CEC (Consumer Electronics Control, een met het HDMI-signaal geïntegreerd besturingsprofiel). Het is ook mogelijk om de televisie aan te sluiten op de optische digitale ingang van de Cinebar Duett. Daarnaast zijn een HDMI- en een mini-connector beschikbaar voor externe geluidsdragers. De subwoofer kan op elke gewenste plek in de woonkamer worden opgesteld. Met een simpele druk op een knop wordt automatisch een verbinding tussen de soundbar en subwoofer tot stand gebracht. Als de televisie op een televisiemeubel is opgesteld, kan de Cinebar Duett daar eenvoudig voor worden gepositioneerd. Dankzij zijn ranke ontwerp blijft het systeem uit beeld. De bevestigingselementen aan de achterzijde bieden de mogelijkheid van directe wandmontage.

Stille nacht: iedereen slaapt, maar één houdt de wacht
De Cinebar Duett kan met een druk op een knop in de nachtmodus worden gezet. Een dynamische compressor dempt alle luide tonen en zorgt voor een lichte versterking van zacht geluid. Dit zorgt ook bij een laag volume voor optimale verstaanbaarheid. Nachtbrakers kunnen zo blijven kijken terwijl de rest van het gezin op één oor ligt. De afstandsbediening bevat speciale knoppen voor drie geluidsmodi: film, gesproken woord en muziek. Muziekfanaten kunnen hun favoriete tracks rechtstreeks op de soundbar afspelen in optimale geluidskwaliteit. Dit is mogelijk vanaf een smartphone, tablet of computer via bluetooth 4.0 met aptX.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Beeld en Geluid?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist