Sony introduceert nieuwe X-series

Draadloze MEGA BASS-speakers

Sony introduceert vandaag de nieuwe X-Serie, bestaande uit drie modellen: SRS-XG500, SRS-XP700 en SRS-XP500. Deze nieuwe speakers zijn gemaakt om altijd en overal te genieten van muziek en met vrienden een feestje te vieren. Ze passen bij iedere gelegenheid en zijn speciaal ontworpen om een krachtig en ruimte vullend geluid te produceren.

De speakers zijn uitgerust met de innovatieve X-Balanced Speaker Units van Sony. Het niet-cirkelvormige diafragma levert meer geluidsdruk en minder geluidsvervorming door de ruimte van de speaker te maximaliseren. Geniet van een rijker en helderder geluid voor een bijzondere luisterervaring.

Luister naar krachtig, kristalhelder partygeluid
De XP700 heeft drie zeer efficiënte tweeters aan de voorzijde en één aan de achterzijde die zorgen voor omnidirectioneel partygeluid met een diepe, krachtige bas en uitzonderlijke helderheid.

De XP500 en XG500 zijn beide voorzien van twee zeer efficiënte tweeters aan de voorzijde die samen een krachtig partygeluid geven. De XG500 heeft bovendien passieve radiatoren die zijn geoptimaliseerd om een helder basgeluid weer te geven. Het resultaat van dit alles is een prachtig geluid om te delen.

Naast de MEGA BASS-functie – wat zorgt voor een diep en krachtig basgeluid – beschikken de speakers uit de X-Serie over LIVE SOUND. Deze modus geeft ieder feest een driedimensionale geluidservaring, alsof men op een live concert of festival zou zijn

Vier het feestje buiten
De gloednieuwe XG500 is water- en stofbestendig met IP66-classificatie. Geniet daarom bij het zwembad, in het park of aan het strand van krachtig feestgeluid, zonder zorgen te maken dat de speaker beschadigt. De XG500 is voorzien van duurzame, waterafstotende bescherming die de speaker droog en de muziek explosief houdt.

De XP700 en XP500 zijn waterbestendig. Dankzij IPX4-classificatie is een feestje overal verzekerd, zelfs als er een regenbuitje valt.

Een feestje om mee te nemen
De XG500, XP700 en XP500 speakers hebben een snellaadfunctie en beschikken tevens over de Battery Care Mode. Dit zorgt ervoor dat het opladen stopt voordat de batterij 100% opgeladen is, om de batterijlevensduur te verlengen en zorgeloos te genieten van muziekfavorieten.

De nieuwe X-Serie speakers beschikken over een comfortabele handgreep en zijn daarom makkelijk te vervoeren. De gloednieuwe sfeerverlichting produceert eigentijds en subtiel licht. Kies voor zachte schemertinten voor een rustig avond thuis of verlichtingspatronen die elk feest fascinerend maken.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Beeld en Geluid?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist