Sonos Boost

Vergroot je draadloze bereik

BOOST – nu wereldwijd verkrijgbaar – is Sonos’ krachtigste draadloze accessoire. Wil je je speaker in een ruimte zetten waar het wifi-signaal zwak is? (Denk: dikke muren, ver weg van de router.) Dat kan met de BOOST.

Net als bij de BRIDGE maakt de BOOST rechtstreeks verbinding met je router. Zo creëer je een netwerk waarin al je Sonos-speakers en -componenten onderling kunnen communiceren – met tot wel vijftig procent meer draadloos bereik.

Het blijft niet alleen bij vergroting van het bereik van je systeem. De drie interne antennes van de BOOST helpen ook ruis van andere consumentelektronica onderdrukken, die normaal gesproken voor storingen kunnen zorgen.

Luister je in meerdere kamers naar muziek, dan is een draadloze verbinding een goede optie. Maar wie zijn speakers onderdeel wil maken van zijn thuisbioscoop, heeft een BOOST of BRIDGE nodig (of een andere component die is aangesloten op de router). Zo zijn het beeld en geluid van je tv altijd perfect in balans.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Beeld en Geluid?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist