Sonos 5.1-geluidssetup

Op vakantie in je woonkamer

De wereld is prachtig. Maar niet iedereen kan het zich veroorloven om continenten af te vliegen op zoek naar afgelegen natuurgebieden, architectonische kunstwerken en bruisende metropolen. Er is echter een alternatief: voor een reis om de wereld hoef je namelijk niet per se een duur vliegticket aan te schaffen. Leg die koffer met die tegenstribbelende wielen dus maar weer terug op zolder en sluit jezelf op met jouw tv en Sonos. De 5.1-geluidssetup van Sonos zet je namelijk midden in de chaos van Tokio, de rust van Alaska, de hoogtes van Tibet of de lichten van Parijs – en dat alles in een paar uur en zonder zelfs maar de seatbelt van je vliegtuigstoel vast te maken.Met Sonos waan je je Jules Verne, maar dan vanaf de luie bank. Begin met de PLAYBAR, dé soundbar voor muziekliefhebbers, en sluit hem aan op je HD-televisie. De PLAYBAR maakt jouw film-, televisie- en game-ervaring intenser en meeslepender. Negen interne speakers en unieke software zorgen voor de beste akoestiek – alles om jouw kamer te vullen met de ultieme reisbeleving. Wil je een echte thuisbioscoopervaring? Voeg dan links en rechts een PLAY:1-speaker en de diep bassende SUB-subwoofer van Sonos toe. De 5.1-setup laat je de actie voelen tot in je hart. En ben je even klaar met je favoriete film of serie? De stijlvolle soundbar – net als de andere Sonos-producten – is in combinatie met de Sonos-app jouw toegang tot alle muziek ter wereld.

De 10 beste reisfilms om te beleven met een Sonos 5.1-setup
Hollands weer of niet, een reis rond de wereld maak je met Sonos en je televisie. Alleen, welke bestemming kies je? Sonos helpt je en zet de tien beste reisfilms voor je op een rij. Kijk ze allemaal en maak zelfs de meest fervente wereldreiziger jaloers met alle plekken die jij vanaf de bank hebt beleefd.

1. Into the Wild: Alaska op zijn indrukwekkendst in deze roadmovie.

2. Slumdog Millionaire: beleef het chaotische Mumbai in India alsof je er zelf bent.

3. Lost in Translation: één ding is zeker – na deze film wil je naar Tokio. Arigato!

4. Seven Years in Tibet: zeven jaar in het koude en bergachtige Tibet? Dat doe jij gewoon in anderhalf uur.

5. A Map for Saturday: backpackend de wereld rond zonder die zware tas op je rug – dat is deze documentaire.

6. Midnight in Paris: Woody Allen toont je de mooiste kanten van de Franse hoofdstad.

7. Eat, Pray, Love: bezoek Rome, India en Bali en leer jezelf op een andere manier kennen.

8. The Beach: de tropische, Thaise Koh Phi Phi-eilanden zijn er niet voor niets beroemd mee geworden.

9. The Secret Life of Walter Mitty: zie IJsland, lach en blijf lekker onder je kleedje liggen.

10. La Grande Bellezza: als je maar één film over Rome ziet, kies deze. Arrivederci!

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Beeld en Geluid?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist