Sonoro radio's

cubo Design CD Radio

Muziek speelt een grote rol in het hedendaagse leven. Het brengt je op ideeën en bij veel songs heb je een mooie herinnering. Het herinnert je aan je jeugd, je grote liefde(s), de beste feestjes en de mooiste zomeravonden. Muziek is emotie en een leven zonder muziek is haast ondenkbaar. Met de design (CD) radio's van het Duitse bedrijf sonoro luister je je muziek niet alleen in ongekend hoge kwaliteit, de verschillende uitvoeringen zijn bovendien een aanwinst in elk interieur. sonoro moffel je niet weg in een kastje maar krijgt gegarandeerd een prominente plaats in je kamer.

sonoro audio
Het Duitse design merk sonoro, opgericht in 2006, staat voor hoogwaardige kwaliteit audio apparatuur waarbij eveneens veel aandacht besteedt is aan het design. Niet voor niets is elke afzonderlijke uitvoering van sonoro bekroond met een award op het gebied van design en/of consumenten elektronica. Bij alle producten van sonoro zijn design en kwaliteit de belangrijkste kernwaarden. Het optimale geluid van de audio producten wordt bewerkstelligd door de met de hand vervaardigde houten klankkast met bassreflexpijp. Inmiddels wordt sonoro in 27 landen verkocht. Nu veroveren zij ook Nederland met twee verschillende series audio producten: de kleurrijke cubo familie en de elements familie, die vooral de iPod generatie zal aanspreken.

cubo Design CD Radio
Met de cubo CD Radio van sonoro komen het genieten van muziek, design en kleur samen. De RF (radio frequency) afstandsbediening voldoet aan de nieuwste technologie; je bedient zowel de radio, CD als iPod met dezelfde afstandsbediening en bovendien ben je niet afhankelijk van een infrarood signaal, zoals bij de meeste afstandsbedieningen. Zelfs op afstand, zelfs vanuit een andere kamer, kun je met deze afstandsbediening de radio, CD speler of iPod bedienen.
Doordat de cubo verkrijgbaar is in 7 verschillende hoogglans kleuren en 2 natuurlijke houtsoorten is er voor elk interieur een passende uitvoering.

De cubo Design Radio kan worden uitgebreid met een iPod eDock met afstandbediening om jouw iPod of MP3 muziek via de cubo te beluisteren. Als extraatje heeft de cubo een dubbele alarmfunctie om je wekker op verschillende tijden in te stellen. Heel handig als jij en je partner op verschillende tijden moeten opstaan!

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Beeld en Geluid?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist