sonoro audiosystemen

cuboGo en cubo

Compact, strak en krachtig – sonoro audio ontwerpt en vervaardigt hoge kwaliteit audiosystemen in Duitsland en verblijd hiermee muziekliefhebbers over de hele wereld. Met veel vreugde, creativiteit en begrip voor je behoeften, verenigen ze vernieuwende technologie met kleurrijke en trendy materialen. De audiosystemen van sonoro geven je muziek vorm en kleur. Daarnaast hebben ze een verbazingwekkend geluid, goede functies en zijn het echte eye-catchers!De producten van sonoro onderscheiden zichzelf door de volgende kenmerken:

- Het gebruik van componenten van hoge kwaliteit
- Kwalitatieve manskrachten
- Rijk aan details en robuust geluid
- Houten behuizing van hoge kwaliteit met afgeronde hoeken
- Met de hand gepolijst oppervlak
- Aansluiting voor iPod®, MP3-speler of laptop
- Compacte afmetingen

cuboGo
De cuboGo van sonoro is een draagbare en spatwaterdichte designradio met een perfecte geluidskwaliteit. Dankzij deze radio breng je je favoriete muziek overal mee naar toe. Aangezien de cuboGo spatwaterdicht is kan deze ook goed buiten of bijvoorbeeld in de badkamer of keuken gebruikt worden.

Het leuke aan de cuboGo zijn de verwisselbare hoesjes! De radio zelf is verkrijgbaar in zwart en wit, maar de hoesjes zijn er in veel verschillende trendy kleuren en zijn los verkrijgbaar. In december 2011 heeft sonoro drie nieuwe hoesjes van vilt gelanceerd. Door dit unieke materiaal krijg de radio weer een hele andere uitstraling.

cubo
De cubo van sonoro audio is een stijlvolle klassieker uit de collectie en biedt het beste geluid in een compact formaat. Er is veel zorg aan het design besteed waardoor de cubo een prominente plaats in je woning verdient.

Elk jaar introduceert sonoro een cubo special edition. In december 2011 is de cuboBlack gelanceerd. Deze cubo heeft een zwarte of witte behuizing en een funky zwart voorpaneel. Een geweldig nieuw design!

Awards
sonoro audio is bekroond met diverse internationale awards waaronder de red dot, de Good Design, Plus X, CEA Innovations en de Designprijs voor het meest onderscheidende design in Duitsland.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Beeld en Geluid?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist