Sharp smart tv's

AQUOS

Sharp Europe kondigt vandaag de lancering aan van de LE857E-serie, de premiumlijn binnen het TV-aanbod van Sharp. Deze nieuwe serie bestaat uit drie topmodellen smart TV’s, waaronder de zeer grote 80-inch (LC-80LE857E). Hiermee onderstreept het bedrijf zijn focus op het gebied van grote TV’s van 60-inch en groter. Naast het 80-inch model introduceert Sharp een 70-inch (de LC-70LE857E) en een 60-inch (LC-60LE857E) model die de kijker een optimale kijkervaring bieden bij ieder type programma.De LE857E-serie bestaat uit de topmodellen in de AQUOS LED TV-reeks van Sharp en bieden de beste beeldkwaliteit ooit. De TV’s leveren natuurlijke kleuren dankzij de derde generatie Quattron 3D-technologie en 800 Hz Active Motion-technologie.

“Of je nu een sportfan bent en het gevoel wilt hebben dat je er in het stadion zelf bij bent of op zoek bent naar de bioscoopervaring voor thuis; met de nieuwe LE857E-serie ga je volledig op in de actie”, aldus Alex van der Noll, Manager Product Marketing Consumer Electronics bij Sharp Electronics Benelux.

Bij het ontwerp is gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen en veel aandacht besteed aan de afwerking. Het beeldscherm heeft een dunne rand van 15 mm van puur aluminium. Door de open metalen voet krijgt de TV een zwevend effect, dit zorgt ervoor dat de aandacht van de kijker op het scherm gevestigd blijft.

De LC-80LE857E, LC-70LE857E en LC-60LE857E beschikken over het nieuwe AQUOS NET+ platform met broadcast TV, internet, sociale netwerk-functies, apps, video on demand en een mediaspeler, welke allemaal toegankelijk zijn via een intuïtieve interface.

Een volledig nieuwe functie is de wallpaper-mode, waarmee het beeldscherm in de stand-by-modus in een kunstwerk of fotolijst verandert. Het beeld wordt in deze modus met een laag helderheidsniveau weergegeven, zodat het op een ‘echte’ foto of ‘echt’ schilderij lijkt. In de wallpaper-mode verbruikt de TV minder energie en kan een timer worden ingesteld.

Sharp lanceert app voor bediening op afstand
Sharp introduceert later deze maand de Sharp AQUOS Remote Lite app voor iOS- en Android. Met deze app kan de LE875E-serie via smartphones en tablets op afstand worden aangestuurd. Zo is het eenvoudig om te veranderen van zender, programma’s te bekijken, te pauzeren of terug te spoelen en het geluidsvolume in te stellen. Sharp AQUOS Remote Lite is verkrijgbaar via de App Store en Google Play.

Unieke Quattron 3D-technologie
Anders dan standaard RGB-TV´s, die alleen over rode, groene en blauwe subpixels beschikken, gebruikt Quattron 3D een vierde gele subpixel (RGBY). Dit zorgt ervoor dat er diagonale lijnen en kleurovergangen er natuurlijker uitzien. Dankzij de Quattron-technologie wordt het beeld ook helder weergegeven, doordat de gele pixel een grotere transparantie heeft. Daarnaast zorgt de technologie voor een zeer laag stroomverbruik vanwege een beter, efficiënter gebruik van de LED-achtergrondverlichting.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Beeld en Geluid?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist