Sharp LC-90LE757

de grootste LED-TV ter wereld

Sharp Electronics Benelux maakt vandaag bekend dat de grootste LED-TV ter wereld, de 90-inch LC-90LE757, nu verkrijgbaar is in Nederland. Met een hoogte van meer dan 1,2 meter biedt deze AQUOS 3D LED-TV kijkers de ultieme kijkervaring. Dankzij het nieuwste type XGEN 3D-paneel, ontwikkeld en geproduceerd door Sharp, heeft deze TV niet alleen een uitzonderlijk groot formaat, maar ook een uitstekende beeldkwaliteit.

Alex van der Noll, Manager Product Marketing Consumer Electronics bij Sharp Electronics Benelux: “Als je op zoek bent naar de grootste TV, dan hoef je niet langer te wachten. Het formaat en de beeldkwaliteit van onze 90-inch AQUOS LED-TV overtreffen alles wat LED-TV's de consument tot dusver te bieden hadden. De TV biedt een kijkervaring waarbij je volledig wordt meegenomen in de actie.”

Van der Noll vervolgt: “Hoewel de LC-90LE757 heel groot is, hebben we een licht en plat ontwerp gecreëerd, zodat de TV in zo veel mogelijk woningen past. De kijker kan vanaf een afstand van slechts 3,5 meter genieten van de beste beeldkwaliteit. Het enorme formaat maakt de kleinste details zichtbaar.”

Dit topmodel in de AQUOS-serie biedt een HD-resolutie van 1080p. Het XGEN 3D-paneel van Sharp en een speciale beeldprocessor maken dit mogelijk. Deze TV biedt scherp gedefinieerde bewegende beelden dankzij de Active Motion 200Hz-technologie van Sharp en Full HD active 3DTV; ideaal voor filmliefhebbers en sportfans die van actie houden.

De LC-90LE757 is via de open browser van het AQUOS NET+-platform verbonden met een verscheidenheid aan content. Het platform maakt surfen op internet, naadloze integratie met mobiele apparaten en toegang tot diverse on-demand portals mogelijk. Bovendien is de TV geschikt voor Skype en werkt deze samen met de nieuwe AQUOS Remote Lite app van Sharp, voor iOS en Android. Dit biedt de gebruiker een gebruiksvriendelijke manier om op internet te surfen. Een smartphone of tablet wordt hiermee een volledig functionele afstandsbediening.

Dit model beschikt over een ingebouwde triple HD-tuner (DVB-T/DVB-C/DVB-S2) en een mediaspeler waarmee standaard foto-, video- en muziekbestandsformaten eenvoudig vanaf een USB-stick of rechtstreeks via een thuisnetwerk kunnen worden weergegeven.

Ondanks het grote formaat heeft de TV een slanke omlijsting en aluminiumafwerking. Het gewicht bedraagt 64 kilo (zonder de voet) en het toestel is minder dan 12 centimeter diep, waardoor de TV eenvoudig aan de muur kan worden bevestigd. Dankzij de direct LED-achtergrondverlichting is de TV dusdanig energie-efficiënt dat het product over het Europese energielabel A++ beschikt.

Eén van de aanvullende functies is de optionele Wallpaper-modus, die de TV in stand-by-modus in een kunstwerk of een fotolijst kan veranderen. Het beeld wordt daarbij met een laag helderheidsniveau weergegeven, zodat de weergave op een ‘echte’ foto lijkt die volledig bij de stijl van de kamer kan aansluiten. In de Wallpaper-modus verbruikt de TV minder stroom en kan een timer worden ingesteld.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Home cinema?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist