Sharp Home Entertainment

42- en 50-inch premium LED-TV’s

Sharp Electronics Benelux breidt vandaag haar assortiment LED-TV’s uit met de LE760-serie. Deze nieuwe 3D-modellen hebben een modern design, uitstekende beeldkwaliteit en diverse Smart TV-functies waaronder Miracast en Netflix. De LE760-serie is verkrijgbaar in 42- en 50-inch.Alex van der Noll, Manager Product Marketing Consumer Electronics bij Sharp Electronics Benelux: “De LE760-serie is de perfecte LCD-TV voor consumenten die graag een complete TV, met een modern design en een uitstekende beeldkwaliteit willen. Deze modellen zijn voorzien van allerlei extra functies, zoals ons vernieuwde Smart TV-platform, Netflix en de Sharp Remote App. Daarnaast is de LE760 uitgerust met Miracast om eenvoudig allerlei content vanaf een smartphone of tablet naar de TV te streamen.”

Uitstekende beeldkwaliteit
De LE760-serie geeft snel bewegende TV-scènes vloeiend en levensecht weer, dankzij de Active Motion 300Hz-technologie. Dat maakt de TV ideaal voor sport en actiefilms. De TV is bovendien geschikt voor het kijken van 3D-films. 3D-brillen (4x) voor het hele gezin worden standaard meegeleverd.

Uitgebreide connectiviteit
Dankzij de Smart TV-portal van Sharp, Aquos Net+, heeft de gebruiker toegang tot diverse content. Variërend van Video-on-Demand-services tot ‘uitzending gemist’ of het laatste nieuws: via de Sharp Smart TV-portal is dit eenvoudig toegankelijk. Met de ingebouwde WiFi-adapter kan dit bovendien volledig draadloos. Sharp voegt tevens de Netflix-applicatie toe aan de LE760-serie. Deze modellen zijn hiervoor officieel gecertificeerd door Netflix en worden in de Benelux vanaf nu standaard met de Netflix-app geleverd.

Met de LE760E-serie kan tevens een connectie worden gemaakt met een smartphone of tablet. Via Miracast is het mogelijk om op de LE-760E-TV mediabestanden en games vanaf een smartphone of tablet weer te geven. Daarnaast kan via de Smart Remote App van Sharp de TV op afstand bediend worden.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Beeld en Geluid?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist