Sharp grootformaat TV

LE752-serie

Sharp Electronics Benelux bv breidt haar assortiment grootformaat TV’s uit met de LC-60LE752-serie van 60-inch AQUOS LED-TV’s. Sharp brengt met deze scherp geprijsde TV een grootformaat beeldscherm met uitstekende beeldkwaliteit en een aantrekkelijk design binnen handbereik van een groter publiek. Modellen van 50 en 39 inch behoren eveneens tot de serie.De LE752-serie geeft een vloeiende weergave van beelden dankzij de Active Motion 200Hz-technologie. Deze technologie vermindert vervaging en brengt snel bewegende beelden natuurlijker in beeld. De LC-60LE752 is tevens voorzien van het door Sharp zelf ontwikkelde XGEN 3D-paneel. Dit paneel zorgt voor een efficiënte pixelaansturing en realiseert daardoor hoge contrastwaarden.

Alex van der Noll, Manager Product Marketing Consumer Electronics bij Sharp Electronics Benelux: “Voor consumenten die een upgrade zoeken naar een grote TV, is de LC-60LE752E ideaal. Dit aantrekkelijk geprijsde model biedt alles wat een TV moet hebben: een realistische kijkervaring, een modern design, het nieuwe AQUOS NET+-platform en smartphone-connectiviteit.”

De TV’s van de LE752-serie hebben een modern design met een zilverkleurige behuizing, een dunne metalen rand van 10 mm (15 mm bij het 60-inch model) en een open metalen voet. Door de open voet lijkt de TV te zweven en blijft de aandacht van de kijker volledig op het scherm gericht.

Sharp biedt deze nieuwe modellen ook in het zwart aan. Deze zogenaamde LE652-serie is beschikbaar in formaten van 39, 50 en 60-inch. De LE652-serie heeft dezelfde specificaties. De WiFi-functie is echter optioneel verkrijgbaar en niet standaard zoals bij de LE752-serie.

Sharp lanceert afstandsbedienings-app
Sharp heeft een afstandsbedienings-app ontwikkeld voor iOS en Android waarmee deze TV’s via smartphones en tablets kunnen worden bediend. De Sharp Smart Remote+-app is later deze maand beschikbaar via de App Store en Google Play. De app maakt een afstandsbediening van een smartphone of tablet. Hierdoor is het eenvoudig om van zender te veranderen, films of programma’s te bekijken en het geluidsvolume te regelen. Ook is het mogelijk om programma’s op te nemen of de TV via een toetsenbord op een tablet of smartphone aan te sturen.

De LE752E- en LE652-serie beschikken ook over het nieuwe AQUOS NET+-platform van Sharp. Dit platform biedt een internet-browser, connectiviteit met mobiele apparaten, apps, video on demand en een mediaspeler. Deze functies zijn te bedienen via een gebruiksvriendelijke interface. De apps en video on demand-diensten op het AQUOS NET+-platform worden voortdurend geüpdatet. Actieve 3D-brillen behoren voor beide series tot de optionele extra’s van de TV’s.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Beeld en Geluid?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist