Serenata

telefoon voor pure muziek


Samsung en Bang & Olufsen introduceren de Serenata, de nieuwe mobiele muziektelefoon die geweldige geluidskwaliteit koppelt aan het gemak van een mobiele telefoon. Een combinatie die perfect past in de palm van uw hand.

 

De Serenata is een mobiele muziektelefoon die zich richt op geluidskwaliteit en die mensen tegelijkertijd een geavanceerde levensstijl biedt. Met de Serenata kunt u onderweg genieten van de best mogelijke muziekervaring. De expertise van Bang & Olufsen op het gebied van conceptontwikkeling, ervaring met gebruikersinterfaces, akoestische capaciteit en ontwerp in combinatie met Samsung’s positie in mobiele telefoontechnologie, techniek en kwaliteit hebben een nieuwe manier gecreëerd om een unieke muziekervaring te koppelen aan mobiele technologie.  

 

  

 

“Sinds onze eerste samenwerking met Bang & Olufsen, hebben wij ons geloof dat beide bedrijven een passie delen voor innovatie en consumentgerichte technologie bevestigd zien worden. De Serenata is een voorbeeld van een nieuwe manier waarop de mobiele telefoon kan worden gebruikt. Ik ben er trots op dat onze klanten een echte innovatie hebben kunnen zien van muziekspeler en mobiele telefoon sinds wij met de Serene twee jaar geleden een nieuw tijdperk voor mobiele telefoons zijn binnengestapt”, aldus Geesung Choi, President van de Telecommunications Network Business van Samsung Electronics.

 

"Voor de Serenata zijn de verwachtingen hoog gespannen omdat de Serenata het resultaat is van onze gezamenlijke visie om constant grenzen te verleggen en onze klanten unieke en spannende producten te leveren”, zegt Torben Ballegaard Sørensen, CEO van Bang & Olufsen.

 

Akoestische prestaties voor optimaal gebruik

De Serenata benadert de persoonlijke muziekspeler op een innovatieve manier. De verbluffende technologie en het ontwerp van twee bedrijven tilt het ervaren van digitale muziek door muziekliefhebbers die onderweg zijn naar een hoger plan.

 

De Serenata is voorzien van een ingebouwd stereoluidsprekersysteem dat een geweldige geluidskwaliteit levert. De telefoon is uitgevoerd met een ingebouwde hifi-luidspreker, een fantastisch bassysteem en levert een hoogwaardig geluid zonder vervormingen. Met deze geavanceerde technologie kunnen gebruikers van een mobiele telefoon op dezelfde manier naar verschillende soorten muziek luisteren, van pop en rock tot jazz en klassiek, als ze thuis zouden doen met hun hifi-systeem. Dankzij het geïntegreerde luidsprekersysteem of via de stereo EarSet 3 kunt u altijd en overal naar operamuziek luisteren met een geluidskwaliteit alsof u er zelf bij bent.

 

Door alleen luidsprekercomponenten die topprestaties leveren te combineren met ingenieuze akoestische principes en de gepatenteerde versterking van Bang & Olufsen ICEpower, krijgen wij het beste akoestische prestatievermogen ter wereld. De focus lag op het bieden van een compromisloze en compleet authentieke muziekprestatie, met het accent op het afspelen van ‘ongecomprimeerde’ muziek. Naast het afspelen van ongecomprimeerde muziek kan de Serenata ook verschillende andere formaten afspelen waaronder MP3, WMA en AAC.

 

Als speciale muziektelefoon heeft de Serenata bijzondere beltonen voor gebruikers die unieke, geavanceerde geluiden willen die ontworpen zijn door Bang & Olufsen. De geluiden afkomstig van een triangel, windgong, verschillende soorten glas en verschillende soorten hout leveren prachtige geluiden voor elk moment.

  

Geavanceerd design geïnspireerd door de natuur

De Serenata is een mobiele muziektelefoon op zakformaat met een organisch ronde vormgeving. “Ik maak vaak een strandwandeling”, vertelt Bang & Olufsen ontwerper David Lewis, “en de vorm van de mooie ronde stenen die aanspoelen op het strand heeft me altijd al gefascineerd. Deze stenen zijn in de loop van miljoenen jaren zorgvuldig gevormd en afgerond door het rollen in het water, en het is heel fijn om ze in je hand te houden. Daar was ik naar op zoek.”

 

Of u de Serenata nu rechtop op de geïntegreerde stand neerzet of in uw hand houdt, u zult merken dat het een uiterst functionele en tegelijkertijd hoogwaardige muziektelefoon is.

 

Het contrast tussen het koele aluminium en de warme soft-touch laklaag wekt de indruk van elegantie, slankheid en vakmanschap.

 

Intuïtieve gebruikersinterface

ondersteund door schermbediening op basis van sensi-touch technologie”, legt Bang & Olufsen Chief ontwerper David Lewis uit.

 

Om de gebruiker verder te ondersteunen verandert het scherm van kleur afhankelijk van of het toestel in de telefoonmodus (blauw) of in de muziekmodus (rood) staat. Verder kan de Serenata, dankzij het grote 2.4”-LCD-kleurenscherm ontworpen door Samsung, albumomslagen weergeven in een uitstekende resolutie en wordt ook schermnavigatie mogelijk gemaakt. Bovendien beschikt de mobiele telefoon over sensi-touch ter verbetering van het gebruiksgemak.

 

“Naast de kleurcodering en de intuïtieve gebruikersinterface, proberen wij de beginnende gebruiker te helpen met een 4 minuten durende simulatie die getoond wordt op het scherm en die de meeste gebruikte functies uitlegt”, aldus Bang & Olufsen Business Manager Brian Laursen.

 

Om het gebruiksgemak te verbeteren heeft Bang & Olufsen de BeoPlayer ontwikkeld, dit is eenvoudige software die alle muziekbestanden op de pc eenvoudig overzet naar de Serenata. Bovendien kunnen gebruikers met behulp van de Samsung PC studio hun contacten, kalender en to-do lijst van hun computer via Microsoft Outlook overbrengen naar de Serenata.

  

Het bieden van unieke mobiele ervaringen

Met de toonaangevende positie van Samsung in mobiele telefoontechnologie vertegenwoordigt de Serenata een unieke harmonisatie van muziek- en mobiele telefoonfuncties.

Om verbeterde multimediafuncties te kunnen bieden, geeft, Samsung High Speed Downlink Packet Access (HSDPA) connectiviteit aan de Serenata. Met een connectiviteit van 3.5G kunnen gebruikers genieten van multimediafuncties waaronder muziek en video, e-mail, MMS en het direct kopen en downloaden van muzieknummers. De telefoon beschikt tevens over een geheugen van 4GB voor het opslaan van digitale muziek en data.

 

De Serenata beschikt over hifi-luidsprekers voor een hoogwaardige geluidsweergave en telefonie en biedt tevens een functie voor telefonische vergaderingen waardoor meerdere gebruikers een telefoongesprek kunnen voeren op een paar meter afstand van de mobiele telefoon.  

 

Het afspelen van muziek zonder onderbreking door inkomende gesprekken of berichten is mogelijk via de functie PureMusic. Het antwoordapparaat van de Serenata en de inbox ontvangen de gesprekken en berichten maar u wordt niet gestoord terwijl u naar muziek luistert.

Kijk voor meer informatie op: www.bang-olufsen.com of www.samsung.com

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist