Samsung tv's

als beste uit test Consumentenbond

Twee televisiemodellen die Samsung dit jaar op de markt bracht, komen als beste uit de uitvoerige TV-test van de Consumentenbond. Bovenaan de lijst prijkt de nieuwe LED-TV UE40F8000, met een gemiddeld rapportcijfer van 7,7. De onafhankelijke testresultaten benadrukken het leiderschap van Samsung op de markt voor TV’s. In de top 10 staan immers ook veel modellen van vorig jaar.

Alle geteste Samsung televisies scoren in de test zeer hoog op de onderdelen schermkwaliteit, gebruiksvriendelijkheid en multimedia. Zo krijgt de winnende TV UE40F8000 een 8,3 voor de technische beeldmetingen, een 8,1 voor het gebruiksgemak en een 8,6 voor zijn multimediaspeler. Voor de gelijkmatige verdeling van de achtergrondverlichting benadert de UE40F8000 perfectie met een rapportcijfer 9,8. Andere onderdelen waarop het toestel bijzonder hoog scoort, zijn de HD-beeldkwaliteit via HDMI (8,5), de contrastratio (7,9), de dagelijkse bediening (8,2) en de 3D-kwaliteit (7,5).

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Beeld en Geluid?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist