Samsung smart TV

slimme oplossingen voor plezieriger leven

Samsung Electronics introduceert de TV van de toekomst met ’s werelds eerste TV die met spraak en gebaren bediend wordt. Deze revolutionaire Samsung Smart TV is dit voorjaar al verkrijgbaar in Nederland. Voor de bediening van de Samsung Smart TV is geen afstandsbediening meer nodig. Met Smart Interaction kunnen gebruikers met hun stem of een simpele handbeweging de TV bedienen. Door tegen de Smart TV te spreken kunnen zij de TV aanzetten, het volume aanpassen of door webpagina’s scrollen. Ook herkent de Samsung Smart TV via de geïntegreerde HD-webcam het gezicht van gebruikers. Dankzij deze gezichtsherkenning hebben zij altijd direct toegang tot een wereld aan apps en content, zonder een wachtwoord in te hoeven voeren. Smart Interaction is één van de resultaten van de ambitie van Samsung om het leven van mensen makkelijker, slimmer en beter connected te maken.De Smart TV verandert voorgoed de wijze waarop mensen vermaakt willen worden en toegang tot content hebben. Met Smart Interaction, Smart Content en Smart Evolution laat Samsung de toekomst van de Smart TV zien: de Smart TV groeit uit tot het middelpunt in huis waar gezinnen genieten van een gezellige avond. Of zij nu samen Video on Demand willen kijken, herinneringen met elkaar willen delen, gamen, internetten of nieuwe apps willen ontdekken. Samsung maakt de Smart TV’s steeds slimmer. Gebruikers kunnen met de nieuwe Samsung Smart TV’s heel eenvoudig content beheren en delen met andere devices, contact onderhouden met mensen die belangrijk voor hen zijn en op natuurlijke wijze hun TV bedienen zonder afstandsbediening. Dankzij Smart Interaction kunnen mensen met hun stem of een simpele handbeweging bijvoorbeeld het geluid van de TV harder zetten.Samsung maakt Smart TV op basis van drie concepten future proof:

Smart Interaction: Je kunt de Smart TV bedienen zonder afstandsbediening. Door spraakopdrachten te geven of simpele bewegingen te maken zet je de TV aan of uit, activeer je een app of zoek je een online recept op. Ook herkent de Samsung Smart TV gezichten: de TV meldt je bijvoorbeeld direct aan bij je Smart Hub account doordat de ingebouwde HD-camera simpelweg ziet dat jij het bent. Met Smart Interaction maakt niemand zich meer druk over een afstandsbediening die zoek is.

Smart Content:
Je hebt met een Samsung Smart TV een wereld aan content binnen handbereik. Bijvoorbeeld met de verbeterde Smart Hub, die niet alleen meer content biedt dan in 2011, maar ook veel sneller is dan voorheen. De Smart TV geeft ook direct toegang tot content op je andere devices en jouw content in de cloud, zodat je op je eigen TV óók heel eenvoudig van je eigen foto’s, filmpjes en muziek kan genieten.

Smart Evolution:
Wie een Samsung Smart TV koopt, kiest voor een future proof TV. Want Samsung brengt elk jaar een ‘Future TV kit’ uit, waarmee je direct over de nieuwste technologie beschikt. Daardoor heb je met een Samsung Smart TV altijd de slimste TV in huis.

Op de nieuwe Samsung Smart TV’s kun je makkelijk films opzoeken, op het internet surfen, chatten met vrienden, nieuwe apps ontdekken en tegelijkertijd apps downloaden. Samsungs premium Smart TV’s, zoals de ES8000 LED TV serie, E8000 Plasma TV serie en ES9000 OLED TV hebben een nieuwe 1 GHz dual core chipset. Daardoor kun je multi-tasken op de TV, zoals op je PC. Samsungs Smart Hub interface is vernieuwd en werkt nu nog sneller en makkelijker. Met de nieuwe webbrowser kun je twee webpagina’s op hetzelfde moment openen voor prettiger internetten op de TV. Met de ondersteuning van Bluetooth HID (Human Interface Device) surf je met een Bluetooth toetsenbord en muis heerlijk over het web of gebruik je de vele andere mogelijkheden van de TV. Samsungs nieuwe AllShare Play is een mijlpaal voor de AllShare-functie. Met 5 GB aan gratis opslagruimte kun je thuis en onderweg met AllShare Play multimediacontent van verschillende devices - zoals camera’s, smartphones, tablets en notebooks - uploaden naar de AllShare Cloud Server. Vervolgens geniet je op het grootste scherm in huis met het hele gezin van je muziek, foto’s en films.

Geniet van adembenemende beelden op ultradunne Smart LED TV ES8000 Met de nieuwe lijn Full HD LED TV’s brengt Samsung de beeldkwaliteit wederom naar een hoger niveau. Of je nu naar eersteklas 2D-beelden kijkt, of geniet van de ongelooflijke 3D-opnamen, de beelden zijn adembenemend echt tot in het kleinste detail. De Samsung ES8000 Smart LED TV geeft in zowel 2D als 3D de meest glasheldere beelden dankzij Micro Dimming Ultimate. Dit is de meest innovatieve LED technologie voor beeldcontrast van Samsung. De technologie analyseert duizenden stukjes van het beeld om zo het LED backlight en het videosignaal voor elk stukje real-time te optimaliseren. Dit leidt tot een toename van 20% in helderheid, waardoor je kunt genieten van rijkere kleuren, helderder beelden en hoger contrast; kortom een nóg betere beeldkwaliteit. Samsung bouwt met haar Smart LED TV’s voort op het succes van haar luxe minimalistische design. De ultrasmalle randen van de TV’s 2011, zijn bij de Smart TV’s van 2012 nóg smaller. Het beeld is daardoor nóg groter dan je zou verwachten. De metallic voet in een U-vorm geeft de TV extra cachet en maakt van de TV een tijdloos kunstobject in de woonkamer. Met het ultradunne ophangsysteem kun je er ook voor kiezen de Smart TV als een kunstwerk aan de muur te hangen. Samsung Smart LED TV is vanaf komend voorjaar verkrijgbaar in Nederland. De adviesverkoopprijs is nog niet bekend.

Nog beter entertainment met de beste Plasma TV De Samsung Smart Plasma TV E8000 toont de zwartste zwarttinten die ooit op een Plasma TV zijn weergegeven dankzij het innovatieve Real Black Pro Panel. Dit anti-reflectie panel zorgt voor haarscherpe, contrastrijke beelden in levensechte kleuren, zelfs in fel verlichte kamers. Met een slanke rand van 1,5 inch in titan black en een transparante, kristalachtige finish is de Samsung Smart Plasma TV E8000 een aanwinst voor iedere woonkamer. De Samsung Smart Plasma TV is vanaf komend voorjaar verkrijgbaar in Nederland. De adviesverkoopprijs is nog niet bekend.

’s Werelds grootste OLED TV uit één glaspaneel Met de Smart OLED TV ES9000 brengt Samsung in de loop van 2012 haar eerste OLED TV op de markt. Deze 55 inch TV is ’s werelds grootste Super OLED TV die gemaakt is van één glaspaneel. De levensechte beeldkwaliteit, Smart Interaction, Samsung Apps, 3D-functie, multi-tasken en het ongelooflijk dunne design maken van de ES9000 dé TV van de toekomst. De beeldkwaliteit van de Smart OLED TV is ongekend. Met Samsungs Super OLED-technologie is geen kleurenfilter meer nodig. De OLED pixel is namelijk opgebouwd uit RGB subpixels, die elk eigen licht afgeven. De technologie kan ook variatie aanbrengen in zwartnuances en schaduwen, waardoor je zelfs bij de donkerste scenes van de kleinste details kunt genieten. Kleuren zijn realistischer dan ooit doordat de kleurnauwkeurigheid van OLED 40% beter is dan bij LED. Tot slot zorgt de responstijd die 1000 keer sneller is dan van LED ervoor dat zelfs de heftigste actiescènes perfect op het scherm verschijnen. Met 30% minder gewicht dan een standaard LED TV’s en een ongelooflijk dun design van slechts 0,76 cm haal je met de Samsung Smart OLED TV een futuristische TV in huis.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Beeld en Geluid?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist