Samsung in-room entertainment

Hospitality TV

Samsung kondigt voor 2010-2011 een compleet nieuwe Hospitality TV line-up aan. De line-up bestaat uit 21 modellen die speciaal zijn ontwikkeld voor de Europese hospitality-branche. De Samsung Hospitality TV's combineren de mogelijkheden en voordelen van TV's in de moderne living met veelzijdigheid en gebruiksgemak op maat voor de hospitality-sector. Met Internet@TV kunnen hotels, vakantieparken en fitnesscentra een scala aan extra diensten en actuele content aanbieden, zonder additionele investeringen. Op de Hospitality TV's is met de Smoovie feature ook direct een eenvoudig betaal-TV systeem binnen handbereik.

Samsung maakt voor het eerst de energiezuinige LED-TV's beschikbaar voor de hospitality-branche. Met de onovertroffen beeldkwaliteit van de LED-TV's zet Samsung direct de nieuwe standaard. Gasten hebben met Internet@TV bovendien het nieuwe teletekst in handen. Internet@TV is de nieuwe manier om informatie en entertainment binnen te halen. Van films, muziek en games, tot het nieuws, weer en verkeer en sociale netwerken, zoals Hyves. Hotels, vakantieparken en fitnesscentra kunnen hiermee een scala aan diensten en actuele content aanbieden, zonder dat zij een duur contentsysteem hoeven aan te schaffen.

"Dankzij succesvolle samenwerkingsverbanden met gerenommeerde partijen weten wij wat voor de hospitality-branche doorslaggevend is op het gebied van in-room entertainment," zegt Daisy van Hulst, B2B Manager Audio en Video van Samsung Benelux. "Met de nieuwe Samsung Hospitality TV's kan de hospitality-sector zelfs aan de behoeften voldoen van de gasten die op technologisch gebied trendsettend zijn."

Ultieme combinatie van design en innovatie
De Samsung Hospitality TV's zijn dankzij de ultieme combinatie van een stylish design en technologische innovatie blikvangers in elke hotelkamer of vakantiehuis. Met Internet@TV op de Samsung LED-TV's hebben gasten direct toegang tot het laatste nieuws van o.a. Nu.nl, NOS, Buienradar en Fileindex. Ook hebben zij een wereld van entertainment binnen handbereik. Via funda.nl kunnen zij op de TV op zoek naar hun droomhuis, terwijl zij op Hyves een krabbel voor hun vrienden achterlaten. Met ConnectShare Movie en USB 2.0 kunnen de TV's zelfs worden omgetoverd tot complete home-entertainment centers.

Maximaal gebruiksgemak
In het ontwerp van de Samsung Hospitality TV's is niet alleen rekening gehouden met de gasten, maar ook met de eigenaren, managers en operators. De modellen in de nieuwe TV line-up zijn voorzien van de nieuwste functies om de installatie en het gebruik zo makkelijk mogelijk te maken. Zo kunnen de gewenste instellingen op één TV worden geprogrammeerd om deze vervolgens direct te kopiëren naar alle andere toestellen. Bij de installatie leiden de aanwijzingen op het scherm je probleemloos door de installatie heen. De stapsgewijze instructies verschijnen op het scherm zodra het toestel wordt aangezet. Op de nieuwe Samsung Hospitality TV's kan nu ook een combinatie van DVB-T/C-zenders (digitale zenders) en analoge zenders in één zenderlijst worden opgeslagen.

Ook is handig dat bij de Samsung Hospitality TV's met afstandsbedieningen met verschillende codes kan worden gewerkt. Zo kunnen tegelijkertijd tien verschillende TV's apart bediend worden. Dit is ideaal in situaties waarbij meerdere gebruikers zich in dezelfde ruimte bevinden, zoals in een fitnesszaal of in de zorgsector.

Het gevoel van thuis
Voor een ongeëvenaarde performance heeft Samsung speciaal voor de Hospitality TV's speciale functies ontwikkeld, waarmee gasten zich nog meer thuis voelen. Zo bestaat de mogelijkheid om extra luidsprekers aan te sluiten voor in de badkamer. Ook kan persoonlijke audio-apparatuur, zoals een mp3-speler, direct aan de TV worden gekoppeld. Gasten kunnen hierdoor in de hotelkamer of het vakantiehuis comfortabel van hun eigen muziek genieten.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Beeld en Geluid?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist