Samsung home entertainment

slimmer dan ooit

De Samsung Home Entertainment Systems en Blu-ray spelers zijn slimmer dan ooit. Dankzij de internetverbinding van de spelers heb je een wereld aan online content in handen. Ook als je huidige TV géén internetverbinding heeft. Door simpelweg een slimme Blu-ray speler aan je TV te koppelen, haal je meer uit je TV. Zo kom je via de Smart Hub van de speler direct uit bij Samsung Apps, dat toegang geeft tot betaalde en gratis apps. Met de MovieMax App kun je direct de nieuwste films bestellen en bekijken. Dankzij deze Video on Demand-service hoef je voor een filmpje de deur niet meer uit.De Samsung Smart Hub op de Home Entertainment Systems en Blu-ray spelers biedt volop entertainment.
Samsung Apps: geeft direct toegang tot betaalde en gratis apps op het gebied van sport, entertainment, games en social networking. Zo vind je in Samsung Apps onder andere de internationale apps Twitter, Facebook en YouTube en Nederlandse toepassingen zoals Funda, Buienradar en Nu.nl.Video on Demand: bekijk films die jij wilt zien op het moment dat het jou uitkomt.SearchAll: maakt het makkelijker om via je slimme Home Entertainment System of Blu-ray speler naar content te zoeken. Met één zoekopdracht vind je de gewenste content op internet, binnen Video on Demand-diensten, je thuisnetwerk of je devices die je via DLNA op je speler hebt aangesloten, zoals je notebook, camera of smartphone. AllShare: via Wi-Fi scroll je gemakkelijk door al je video's, foto's en muziek op onder andere je PC, mobiele telefoon of digitale camera. Je kunt de beelden direct op je TV laten zien. Een Wi-Fi verbinding maken is met de afzonderlijk verkrijgbare draadloze router heel gemakkelijk. Deze router maakt automatisch een Wi-Fi verbinding met de Blu-ray speler van het Samsung Home Entertainment System.

Levensechte 3D-ervaring in beeld én geluid
De Samsung 3D Home Entertainment Systems combineren een stijlvol design met een superieure beeld- en geluidskwaliteit. Bovendien tillen deze sets met Wi-Fi functie de entertainmentervaring naar een nieuw niveau. Samsung voegt aan de 3D-beeldweergave Samsungs unieke geluidsverwerkingstechnologie 3D Sound en Power Bass toe voor de ultieme 3D-belevenis. Dankzij de combinatie van 3D-Depth, Vertical Surround en Horizontal Surround Sound klinkt het geluid realistischer dan ooit. De krachtige videoprocessor van de Home Entertainment Systems waardeert de videobeelden op. Je kunt daardoor genieten van films op 3D Blu-ray, Blu-ray én DVD in verbeterde kwaliteit. Zo bekijk je je foto's en je favoriete films op DVD in 3D.

HT-D6750W: indrukwekkende surround sound
De Samsung HT-D6750W met Wi-Fi is al bekroond met een 'CES Innovations Design & Engineering Award'. Dit 3D Blu-ray 7.1-kanaals Home Entertainment System in hoogglans zwart levert een robuuste geluidskwaliteit. De breedbandversterker laat in combinatie met de Super Tweeter speakers een warmer en natuurlijker geluid klinken in zowel 2D als 3D. In deze set is als eerste Samsungs Advanced Vertical Surround Sound toegepast voor een indrukwekkende verticale surround sound ervaring.

HT-D7200: waterdrop design speakers met 's werelds dunste Blu-ray speler
De Samsung HT-D7200 is een geliefd Home Entertainment System voor oor én oog. De zwarte of witte waterdrop design speakers geef je als echte designobjecten een mooie plek in de woonkamer, terwijl je de dunste Blu-ray speler ter wereld (BD-D7500) als een kunstwerk aan de muur kunt hangen. De 3D-beeldkwaliteit leidt daar niet onder. Integendeel, met Samsungs innovatieve videoprocessor, baanbrekende algoritmes voor beeldverbetering en verschillende HD-codecs haal je het beste beeld uit je TV. Met een opstarttijd van slechts drie seconden heeft Samsung de opstarttijd van de Blu-ray speler met 80% verminderd. Dit maakt de Samsung BD-D7500 één van de snelste Blu-ray spelers op de markt. Het HT-D7200 Home Entertainment System bevat de Blu-ray speler BD-D7500. Deze dunste Blu-ray speler ter wereld is ook afzonderlijk verkrijgbaar.

BD-D7000: minimalistisch vormgegeven 3D Blu-ray speler
Wie van een minimalistisch design houdt, kiest voor de 3D Blu-ray speler BD-D7000. Het verborgen slot voor het laden van discs komt ingenieus omhoog vanuit het midden van de speler. De stijlvolle zilverkleurige behuizing geeft de compacte, vierkante BD-D7000 een designuitstraling. Qua specificaties vertoont de BD-D7000 veel gelijkenis met de Blu-ray speler BD-D7500 en biedt daarmee de nieuwste technologieën in een onderscheidend design.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Beeld en Geluid?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist