Samsung hifi-geluidssysteem

Wireless Audio met Dock

Met een exclusief optreden zorgde de Haarlemse band Chef’Special gisteravond voor een onvergetelijke lancering van de Samsung Wireless Audio met Dock. Dankzij het revolutionaire hifi-geluidssysteem van Samsung kan iedereen vanaf nu optimaal van muziek genieten.

Gebruikt door professionals
Dat wil ik ook horen! Geen probleem, want met de nieuwste generatie Wireless Audio met dock maak je van je huiskamer een concertzaal. Het topmodel, DA-E750, maakt gebruik van een uniek buizenversterkersysteem. Buizenversterkers worden onder andere gebruikt door professionele geluidstechnici en ’s werelds topgitaristen. Je geniet daardoor van de meest heldere en natuurlijke klanken mede door de ingebouwde subwoofer en glasvezelspeakers.

Stijlvolle look, hypermoderne technologie
De stijlvolle houten finish van de DA-E750 verwijst naar de jaren zeventig, maar de technologie is meer dan up-to-date. Via Bluetooth 3.0, AllShare Play en AirPlay kun je draadloos je favoriete muziek streamen van je smartphone, tablet of mediaspeler. Indien je TV dit ondersteunt, is het zelfs mogelijk het geluid van je TV via de DA-E750 af te spelen. Zonder extra kabels en kwaliteitsverlies. Daarnaast is het mogelijk om via het Dual Docking-systeem in de DA-E750 zowel Samsung GALAXY smartphones als Apple devices te docken. Handig als je bijvoorbeeld vrienden over de vloer krijgt die de playlist via hun eigen merk smartphone willen afspelen op jouw nieuwe Samsung Wireless Audio met dock. En die kans is natuurlijk aanwezig! Het stijlvolle design en de vernieuwende technologie schreeuwen om muzikale input.

Extra’s
De DA-E750 heeft ook een plaatsje gereserveerd voor je trouwe cd of nostalgische cassettespeler: die plug je gewoon in de analoge ingang. Je favoriete digitale tunes, afkomstig van een externe harde schijf of een usb-stick, vormen natuurlijk ook geen enkel probleem. Waar je de muzikale input ook vandaan haalt, het volgende optreden van Chef´Special is gewoon bij jou thuis

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Beeld en Geluid?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist