Samsung Electronics

3D Store officieel geopend

Samsung Electronics, marktleider in televisies, opende vrijdag 19 februari jongstleden haar eerste tijdelijke Samsung 3D Brand Store in de P.C. Hooftstraat 48 te Amsterdam. Tijdens deze feestelijke opening kregen de genodigden de gelegenheid om de indrukwekkende prestaties van onder andere de Samsung 3D TV's zelf te ervaren. Niemand minder dan de CEO van Samsung Electronics Benelux, knipte het lint door en verklaarde de store tot officieel geopend.

Samsung 3D Store
Met trots opende Samsung de allereerste Samsung 3D Store in de P.C. Hooftstraat. Deze store biedt de consument een complete 3D experience aan waarbij de nieuwste producten van Samsung te bezichtigen zijn. De hoogwaardige technologie en de strakke vormgevingen van de diverse LED TV's, digitale camera's en 3D Blu-ray spelers van Samsung zorgen voor een moderne designuitstraling in deze store.

In de Samsung 3D Store komen diverse producten van Samsung aan het licht. De Top line LED producten inclusief de nieuwste ultraplatte RVS Design 3D TV's zijn in deze store te bewonderen. Deze welbekende LED TV's van Samsung zijn niet de enige producten die worden gepresenteerd in deze store¹; het grote assortiment aan fotocamera's waaronder de lang verwachte NX10 camera is ook in deze store te bezichtigen. Niet te vergeten de diverse Samsung Audio producten zoals de 3D Blu-ray spelers en 3D Blu-ray Home Theater Sets. Al met al biedt deze store een perfecte plek voor de consument om te genieten van deze unieke 3D beleving!

Eric Kuster
De zojuist gelanceerde ‘Samsung Eric Kuster Limited Edition' LED TV is in deze store te bewonderen. Deze LED TV is speciaal en exclusief voor Samsung ontworpen door de bekende interieurontwerper Eric Kuster.

Samsung & 3D
In 2010 is 3D één van de speerpunten binnen de elektronicabranche. Samsung speelt hierin een pioniersrol. Als eerste ter wereld komt Samsung met een compleet gamma van 3D LED, LCD en Plasmaschermen tot aan 3D Blu-ray spelers en 3D Blu-ray Home Theaters Sets.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Beeld en Geluid?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist