Pioneer televisies

64mm plasma tv


Pioneer kondigt de lancering van zijn verbeterde KURO plasma-tv’s met aparte mediaontvanger – de 50-inch KRP-500A en 60-inch KRP-600A – aan. Tegelijkertijd worden ook de 50-inch KRP-500M en 60-inch KRP-600M monitoren op de markt gebracht. Alle nieuwe modellen zijn ‘HD ready 1080p’ en hebben de uitzonderlijke zwartniveaus van het KURO-merk. Aan de muur of op een sokkel, met een geringe diepte van 64 mm zien de schermen er gestroomlijnder en eleganter uit dan ooit. Hun glanzend zwart KURO-design past perfect in elk interieur, zonder dat ze echt opvallen.

 

De nieuwe 64 mm tv-modellen met aparte mediaontvanger erfden de functies van de nieuwe one-body Full HD KURO plasma-tv’s – bekend om hun compromisloze kwaliteit, uitstekende prestaties en intelligent design. Pioneers KURO-monitorreeks gaat alvast dezelfde weg op en voldoet aan de hoge verwachtingen van videofielen en prosumenten, die enkel genoegen nemen met de beste plasmaschermen. Met hun weergaloze zwartniveaus en extreem contrast zijn de twee reeksen ideaal voor een privéhomecinema, een huiskamer of een professionele omgeving.

 

De consument kan voortaan genieten van een geavanceerde Optimum AV-modus voor een intelligente en automatische beeldregeling en dat is ideaal wanneer de content en kijkomstandigheden vaak veranderen. Sommige gebruikers zijn heel gevoelig voor beeldzuiverheid. Met de nieuwe PURE AV-selectiemodus worden beelden niet meer verwerkt en verbeterd, maar zo waarheidsgetrouw mogelijk weergegeven.

 

Zwart als nooit tevoren
Kunstenaars vertrekken van een wit doek, televisies beginnen met zwart. Hoe dieper het zwart, hoe meer detail, hoe groter het contrast en hoe meer kleuren de televisie kan gebruiken. Alle KURO-modellen van 2008 geven de diepste zwartniveaus en de meest levendige kleuren weer, met een nooit gezien contrastniveau als resultaat. De rijkere, meer realistische kleuren staan garant voor een nog betere entertainmentervaring. De beelden zijn betoverend helder en vlijmscherp, terwijl bewegende beelden aan energie en kracht winnen.

 

Ongeëvenaarde intelligentie
KURO’s herkennen licht, onderscheiden dag van nacht en analyseren inhoud op het scherm in real time. Beide monitoren en plasma-tv’s met aparte mediaontvanger hebben een AV Optimum Mode met optische lichtsensor. Dit betekent dat de beeldinstellingen automatisch worden geregeld naargelang de lichtomstandigheden in de kamer en het beeld op het scherm, wat leidt tot de ultieme kijkervaring. Bovendien wordt het geluid afgestemd op het bekeken programma. De plasma-tv’s worden geleverd met een extra kleurensensor die de kleurkarakteristieken van omgevingslicht meet en kijkers zo een optimaal kijkgevoel geeft.

 

Integratie troef
Naast een ingebouwde analoge tuner zijn de KRP-500A en KRP-600A ook nog voorzien van een digitale terrestrische (DVB-T) tuner en digitale satelliet (DVB-S/DVB-S2) tuner. Beide KURO-modellen voldoen aan de minimale EICTA-vereisten “HD TV 1080p”, ondersteunen MPEG-4 high definition decoding (*) en beschikken over twee geïntegreerde common interface slots.

 

De KRP-500A and KRP-600A zijn Digital Living Network Alliance (DLNA) gecertificeerd. Dit betekent dat ze gemakkelijk te integreren zijn in een home of local area network en content afspelen van een of meer aangesloten mediaservers. Deze mediacontent kan rechtstreeks worden opgevraagd via de Home Media Gallery-functie van de plasma-tv, die mooi geïntegreerd is in een nieuwe, modern ogende Graphical User Interface (GUI). Deze intuïtieve en zelfverklarende interface bevat een aantal duidelijke opties. Zo bevat de Favourites-lijst alle favoriete kanalen van de gebruiker, en dit van elke geïntegreerde tv-tuner. Er kunnen zelfs externe bronnen worden toegevoegd. Via het Tools-menu krijg je met één toets toegang tot de meest gebruikte functies, en dit voor de op dat moment actieve bron.

 

Slim design
De minimalistische, glanzend zwarte schuine rand geeft KURO plasma-tv’s een gestroomlijnde en no-nonsenselook. Het gesofisticeerde design verhoogt het kijkcomfort en vestigt alle aandacht op de content. De KRP-500A en KRP-600A worden geleverd met een al even aantrekkelijke en geruisloze mediaontvanger, die met slechts één elegante kabel aan het scherm wordt aangesloten. Dit maakt een vlotte connectiviteit en flexibel kabelbeheer mogelijk. Omdat er geen veelvoud aan kabels meer achteraan uit de plasma-tv komt, zijn deze sierlijke modellen ideaal om op te hangen.

 

De aparte mediaontvanger en monitoren worden aangevuld met een gebruiksvriendelijke aluminium afstandbediening. Deze is voorzien van een intuïtief design, en de belangrijkste toetsen lichten op zodat ze beter te zien zijn in donkere kamers. Bij de KRP-500M en KRP-600M monitoren beschikt de afstandsbediening ook nog eens over een leerfunctie zodat hij andere afstandsbedieningen kan vervangen.


Up-to-date connectiviteit
Alle 64 mm modellen bieden een brede waaier aan opties wat connectiviteit betreft. De modellen met aparte mediaontvanger hebben 4 HDMI-ingangen, wat een snelle en vlotte aansluiting op andere bronnen mogelijk maakt. Via een geïntegreerde KURO LINK-functie kan de gebruiker aangesloten, compatibele apparaten bedienen met de nieuwe afstandsbediening van de plasma-tv.

De vele extra opties en functies maken de monitoren heel veelzijdig. IP control maakt bediening via een pc of andere controller via een netwerk mogelijk, terwijl de webserverfunctie gebruikers toegang en controle geeft via een afgelegen pc-webbrowser.


Kijk voor meer informatie op: www.pioneer-benelux.com

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Beeld en Geluid?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist