Pioneer netwerkaudiospelers

N-50-S en N-30-K

Pioneer lanceert twee netwerkaudiospelers van hoge kwaliteit die luisterplezier voortaan een heel nieuwe dimensie geven. De Pioneer N-50 en N-30 ondersteunen AirPlay1 van Apple en men kan er muziekbestanden van verschillende bronnen en bestandsformaten mee afspelen, zoals hogeresolutie-audio van 192 kHz/24 bit."Muziekliefhebbers willen van hun audiocollectie genieten uit hun muziekbibliotheek, maar ook online. En dat aan de beste geluidskwaliteit die er bestaat. Met deze eis in het achterhoofd ontwikkelde Pioneer netwerkaudiospelers die de luisteraar een hele nieuwe ervaring geven. Hun grote troef? Je kunt muziekbestanden spelen vanaf elke denkbare opslaglocatie (PC, NAS, HDD, iPod/iPhone/iPad of USB) én naar Internet-radio luisteren van over de hele wereld", zegt Ronald De Wilde, PR-Manager van Pioneer Benelux. "Voor de N-50 integreerden we bovendien asynchrone USB DAC-functionaliteit en DSP-verwerking. In combinatie met geselecteerde componenten en ontwerpdetails zorgen we er zo voor dat de veeleisende audiofiel waar voor zijn geld krijgt."

De N-50 en N-30 hebben een tijdloos en stijlvol ontwerp. Een knap aluminium front met een kleurenscherm van 2,4 inch en minimalistische bedieningsknoppen geven de netwerkspelers een hoogwaardige uitstraling.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Beeld en Geluid?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist