Pioneer luidsprekers

Serie 7

Het gloednieuwe assortiment speakers van de 7-serie vormt de tastbare illustratie van de kennis en de engineeringvaardigheden van Pioneer op het vlak van het design van hoogwaardige speakers. Het Pioneer Speaker Design Centre in Parijs en Speaker Engineering in Tokio bundelden hun knowhow tot een winstgevend samenwerkingsverband, dat ook tot de hooggewaardeerde speakers van de EX-serie en de 8-serie van Pioneer leidde.

Met de 7-serie wilde designer Steeve Senescat een assortiment speakers met een eigentijdse 'look and feel' ontwerpen. Het bescheiden en afgeronde aanbod van de 7-serie bestaat uit de S-71 vloerluidspreker, de S-71b bookshelf speaker en de S-71c centrale speaker. Al deze speakers zijn uitgerust met op maat gemaakte woofers en concentrische drivers. Het assortiment wordt nog aangevuld met een specifieke subwoofer voor meerkanaalsinstellingen: de S-71w.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Beeld en Geluid?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist