Pioneer ipod luidsprekersysteem

XW-nas5 en xw-nas3

Op de Pioneer stand op de Internationale Funkausstellung (IFA), ‘s werelds grootste beurs op het gebied van consumentenelektronica, die plaatsvond van 4 tot 9 september in Berlijn, beleefden de iPod-luidsprekersystemen XW-NAS5 en XW-NAS3 hun wereldpremière. Deze systemen zijn nog niet verkrijgbaar.IFA stelt het beste in entertainment voor, van grote flatscreens tot de dunste televisie-gsm's, van mobiele mediaspelers tot complete homecinemasystemen. Dit jaar is het beursthema 'inspire people and move markets', wat voor Pioneer van deze beurs het perfecte evenement maakt om hun indrukwekkende nieuwigheden voor te stellen. De Pioneer stand is te vinden in Hall 1.2, stand 101 en stelt het nieuwste aanbod van geavanceerde audiovisuele installaties tentoon. Het wordt een plaats waar puurheid samensmelt met passie, waar kracht samensmelt met precisie.

Een van de hoogtepunten zal het debuut van de binnenkort verkrijgbare XW-NAS5 en XW-NAS3 iPOD-luidsprekersystemen zijn. Met een 2.1-kanaals digitale versterker garanderen ze een precieze geluidsreproductie en een warme akoestiek, terwijl een down-firing subwoofer een dynamische en krachtige bas levert. Beide systemen bieden een directe digitale audioverbinding en hebben unieke functies die niet beschikbaar zijn op andere dure iPod-luidsprekersystemen. Ze zitten in een typische schelpvormige behuizing en zijn verkrijgbaar in vier kwaliteitsvolle kleuren met metallic finish: rood, zwart, zilver of wit (XW-NAS3 uitsluitend in metallic wit).

Andere interessante Pioneer producten die op de IFA 2009 zullen worden getoond zijn het nieuwe BCS-FS5000 Blu-ray Disc homecinemasysteem, het HTP-SB300 front surroundsysteem, de hoogstaande SC-LX82 en SC-LX72 AV-ontvangers, de door EISA geprezen BDP-LX91 en het nieuwe G-Clef-programma versterkers voor hifi-adepten, SACD-spelers en tuners, en veel meer.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Beeld en Geluid?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist