Pioneer hoofdtelefoons

SE-MJ721 en SE-MJ751

Pioneer introduceert twee nieuwe over-ear hoofdtelefoons die de zware bastonen van de hipste clubs naadloos laten weergalmen, en door hun felle looks iedereens aandacht trekken. De bichrome en opvallend ontworpen SE-MJ721 en SE-MJ751 ‘Bass Head’-hoofdtelefoons hebben het gemunt op de clubbende beatjunkies die ook ver buiten de clubscene er willen uitspringen.Pioneer SE-MJ721

Met hun matte hoofdband en tweekleurige buitenkant richt de SE-MJ721 over-ear hoofdtelefoon zich tot de hippe jongeren. Deze hoofdtelefoon werd speciaal ontworpen om de clubbeats optimaal te laten weergalmen en biedt een evenwichtige en krachtige luisterervaring, ongeacht de muziekstijl … en het volume natuurlijk. Hij is beschikbaar in vier kleurvariaties: zwart, wit, rood/zwart en bruin/wit, allemaal met rode details aan de binnenkant.

De SE-MJ751 over-ear hoofdtelefoon biedt een goed gebalanceerde, krachtige sound in combinatie met een aantrekkelijke look. Deze hoofdtelefoon is uitgerust met een mooie glanzende hoofdband met soft-fit kussen, in metaal afgewerkte zijkanten en zachte oorkussens uit dik urethaan. Het trendsettende ontwerp omvat twee grote driver units die voor diepe krachtige bastonen en een kristalzuivere helderheid zorgen. Dankzij de bediening voor het basniveau op het rechteroor kan de drager het basbereik gemakkelijk verlagen of verhogen om wat extra pit aan de beats toe te voegen. Het lange snoer, dat aan één kant is bevestigd, kan worden losgemaakt om de hoofdtelefoon gemakkelijker op te bergen.

Beschikbaarheid
De SE-MJ721 en SE-MJ751 ‘Bass Head’-hoofdtelefoons zijn beschikbaar vanaf april 2012.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Beeld en Geluid?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist