Pioneer home cinema

Surroundgeluid in huis

Heeft u genoeg van overtollige kabels in uw woonkamer maar heeft u toch behoefte aan voortreffelijk beeld en surroundgeluid terwijl u tv kijkt? Maak uw kijk-en luisterplezier compleet met een van de nieuwste Pioneer home cinema systemen.
Met de nieuwe DCS-590, DCS-585 en DCS-FS30 haalt u meer dan degelijk surroundgeluid in huis.
Uw volledige dvd- en muziekcollecties worden in de beste geluidskwaliteit afgespeeld, zelfs wanneer u alle luidsprekers vooraan naast de televisie installeert. Dankzij diverse luidsprekercombinaties, op maat van elke ruimte, creëert u steeds een optimaal geluidslandschap.
Spelconsoles en set top boxen kunnen gemakkelijk aangesloten worden en bovendien kan u via de Bluetooth functie eenvoudig muziekfiles inladen van uw gsm of laptop.
De DCS-590, DCS-585 en DCS-FS30 kregen een zwart gepolijste afwerking die bijdraagt tot de zuivere en geraffineerde look.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Beeld en Geluid?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist