Pioneer Front Screen projector

Volwaardig bioscoopgevoel


Pioneer introduceert zijn ‘HD ready 1080p’ KRF-9000FD front screen-projector, die in alle opzichten een streling voor het oog is. De KRF-9000FD projector combineert een verbluffende beeldkwaliteit met indrukwekkende beeldafmetingen en staat zo garant voor een adembenemende filmervaring voor de meest veeleisende entertainmentliefhebbers.

 

 

Deze hoogwaardige front screen-projector breidt de baanbrekende kwaliteit en 1080p-prestaties van Pioneers bekroonde KURO Full HD plasmatelevisies uit naar het segment van de zeer grote schermen. Hij is gebaseerd op 3 x 0,7 inch full HD D-ILA* en bereikt een contrastratio van 30.000:1. Dat resulteert in vloeiende beelden met diepe zwarttinten en een scherp contrast.

 

Ultiem kijkplezier
De KRF-9000FD front screen-projector garandeert een weergaloze beeldkwaliteit met adembenemende details. De KRF-9000FD heeft alles in huis om echte hogedefinitiebeelden met een progressieve resolutie van 1920 x 1080 pixels weer te geven. Hij verwerkt probleemloos de enorme hoeveelheden beelddata die door HD-bronnen zoals Blu-ray Disc-spelers worden doorgestuurd. Bovendien kan elke film vrijwel in bioscoopkwaliteit worden bekeken, precies zoals hij werd opgenomen, gemasterd en vastgelegd. De fraaie vormgeving, de eenvoudige bediening en de fluisterstille werking verhogen nog de aantrekkingskracht van de KRF-9000FD voor filmliefhebbers die willen genieten van de beste bioscoopervaring in de comfortabele intimiteit van hun eigen woonkamer.

 

Zuivere kleuren en extreem contrast
De front screen-projector kreeg de typische KURO-look, ondersteunt geavanceerde kalibratie en voldoet aan de KURO-normen op het vlak van diepe zwarttinten en rijke kleuren. De kleuren komen tot leven zonder ruis of vervorming, aangezien alle digitale videosignalen via HDMI rechtstreeks van de bron naar het scherm worden gestuurd. Alles blijft volledig zuiver en trouw aan het origineel tijdens het volledige signaaltraject. Deep Colour-compatibiliteit garandeert kleurovergangen en gradaties met een verbluffende precisie, wat resulteert in zeer natuurlijke en levensechte beelden. Om het beeld aan te passen aan individuele voorkeuren biedt de front screen-projector de mogelijkheid van precieze gamma-afstelling via de afstandsbediening met weergave op het scherm. De primaire RGB-kleuren kunnen elk apart worden aangepast. De geïntegreerde high-reflectivity LCoS-technologie (Liquid Crystal on Silicon) produceert de hoogste native contrastratio, van het diepste zwart tot het puurste wit.

 

Volwaardig bioscoopgevoel
Filmliefhebbers met een aparte homecinemaruimte kunnen genieten van echte cinematografische aspectratio’s – in volwaardig 2,35:1 formaat – maar dan zonder de zwarte balken die normaal boven en onder het beeld verschijnen. In combinatie met een extra anamorfotische lens van derden garandeert de V-Stretch-modus van de projector maximaal kijkplezier. De superieure 2x zoomlens met grote diameter van de KRF-9000FD zorgt voor een uitstekende beeldflexibiliteit, terwijl de gemotoriseerde focus een vlijmscherpe beeldweergave mogelijk maakt. De front screen-projector is geconfigureerd voor schermformaten vanaf 60 inches en is zeer flexibel qua plaatsing. Dankzij de wide lens shift-capaciteit kan de KRF-9000FD schuin worden geplaatst ten opzichte van het scherm zonder dat de beeldkwaliteit eronder lijdt.


Kijk voor meer informatie op: www.pioneer.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Beeld en Geluid?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist