Pioneer flatscreen tv

European Plasma TV Award


Pioneer deelt met trots mee dat de European Imaging and Sound Association (EISA) zijn PDP-LX6090 KURO flatscreen plasma-tv heeft bekroond met de prestigieuze “European Plasma-TV 2008-2009” award. De ‘HD ready 1080p’ KURO televisie overtuigde het panel van EISA-experts met zijn uitzonderlijke zwartniveaus, die fijnere details en een groter contrast opleveren.

EISA is de grootste vereniging van multimediamagazines in Europa en bestaat uit 49 audio-, mobiele elektronica-, video- en fototijdschriften uit 19 Europese landen. Elk jaar kiest een jury bestaande uit hoofdredacteurs van alle EISA-tijdschriften uitmuntende producten en technologieën in een uitgebreide selectie audiovisuele productcategorieën.

 

 

De winnaar van de onderscheiding blinkt volgens de EISA-jury uit door zijn uitzonderlijke beeldkwaliteit: “De Pioneer PDP-LX6090 is een indrukwekkende plasma-tv en de geavanceerde functies halen de allerbeste resultaten uit Blu-ray-, dvd- en standaard-tv-signalen. Dankzij het verbluffend diepe zwartniveau – Pioneer noemt het KURO – is de contrastratio van dit scherm buitengewoon hoog. Dat creëert een immense diepte en vlijmscherpe details, die nooit eerder op een plasma-tv waren te zien.” 

 

Daarnaast was de jury vol lof over het feit dat de PDP-LX6090 24p-signalen kan verwerken en over intelligente optimalisatiefuncties beschikt: “Professionele gebruikers kunnen hun toestel volgens de ISF-normen kalibreren, zodat ze van hun films kunnen genieten zoals de regisseurs het bedoeld hebben: 1080p/24 met correcte kleuren en bioscoopechte bewegingen tegen 72 frames per seconde. Daarnaast zijn via een bijzonder uitgebreid menusysteem talloze andere instellingen beschikbaar. De kers op de taart is een lichtsensor die automatisch het beeld optimaliseert in functie van de specifieke lichtomstandigheden in de kamer.”

 

Pioneer weet dat een ongeëvenaarde beeldkwaliteit en baanbrekende functies slechts enkele elementen zijn van wat de kritisch consument van een superieure plasma-tv verwacht. De “European Plasma-TV 2008-2009” combineert daarom indrukwekkende prestaties met een fraaie vormgeving, zodat de veeleisende home-entertainmentliefhebber in stijl van topprestaties kan genieten.

“Deze prestigieuze EISA-onderscheiding erkent onze inspanningen om onszelf voortdurend opnieuw uit te vinden en beloont onze vastberadenheid om enkel de meest geavanceerde technologie aan te bieden in combinatie met baanbrekende functies en een fraai design”, verklaart Marnix Somers, directeur van de Home Business Divisie van Pioneer Europe. “Wij zijn buitengewoon trots om voor het vijfde opeenvolgende jaar door EISA te worden gelauwerd en wij doen er alles aan om onze klanten met onze innovaties verder te blijven verrassen.”

Kijk voor meer informatie op: www.pioneer.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Beeld en Geluid?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist