Pioneer flat screen tv

Kuro full HD LCD


Pioneer zet zijn eerste stappen in de lcd-tv-technologie met de lancering van drie KURO Full HD lcd-tv’s: de 32-inch KRL-32V, 37-inch KRL-37V en 46-inch KRL-46V. Met deze nieuwe lcd-modellen bouwt Pioneer voort op zijn hooggewaardeerde KURO plasma-tv- serie. Deze lcd-tv’s zijn voorzien van een hoogwaardig design en een hoogcontrast frontfilter, drie HDMI-poorten en 100 Hz processing. Ze zetten dan ook ongeëvenaarde, razendsnelle beeldprestaties neer.

De bekroonde KURO plasma-tv’s van Pioneer worden als de beste beschouwd in de wereld. Met deze nieuwe lcd-tv’s wil Pioneer meer flexibiliteit bieden en inspelen op de vraag naar een hoogwaardige HD-ervaring, ongeacht het interieur of de schermgrootte. Door te teren op de uitgebreide plasmaknowhow leveren deze lcd-tv’s toonaangevende zwartniveaus en 1080p-prestaties. Het resultaat is een lcd-beeld dat de visuele ervaring van een PDP-beeld sterk benadert.

Verfrissend design

 


Of ze nu aan of uit staan, KURO lcd-tv’s zijn steeds een streling voor het oog. Met hun aantrekkelijke look in geborsteld aluminium en aerodynamisch design stralen de lcd-modellen onopvallende klasse uit en versmelten ze perfect met elk eigentijds interieur. Dankzij hun fijn profiel met dunne, schuine rand zijn ze ideaal om van grote beelden te genieten in kleine ruimtes. De KRL-32V en KRL-37V rusten op een matte, afneembare zwarte draaisokkel die 15 graden kan draaien. Op die manier kan het scherm gemakkelijk worden bewogen voor een optimale kijkpositie. Beide modellen kunnen worden bediend door een set vernuftig verborgen knoppen bovenaan, of via een stijlvolle aluminium afstandsbediening. Deze lcd-reeks integreert onderaan gemonteerde luidsprekers die zich vermengen met het design en een glasheldere klank voortbrengen. 

 

Nooit geziene beeldprestaties
KURO lcd-tv’s zijn ‘HD ready 1080p’ en bieden een superieure beeldkwaliteit. Hun 100 Hz processing staat garant voor vloeiende bewegingen tijdens actiescènes en voor een onderdompelende ervaring. De frontfilter zorgt voor meer contrast, kleurdefinitie en scherpere beelden. Een automatische regelfunctie voor het achtergrondlicht resulteert in betere zwartniveaus en diepe, precieze kleuren, terwijl een extra omgevingslichtsensor beelden op het scherm afstemt op de helderheid van de kamer. Deze lcd- serie kan bogen op een indrukwekkende kijkhoek van 176 graden, van boven naar beneden en van links naar rechts. Dit creëert meer mogelijkheden voor de installatie en zorgt voor levendige en consistente kleuren, en dit praktisch overal in de kamer.

 

Geavanceerde connectiviteit
Het KURO lcd-gamma is voorzien van een hele reeks moderne connectiviteitsopties. Zo is het uitgerust met drie HDMI-ingangen (bij de KRL-46V één opzij voor een vlotte connectiviteit). De HDMI-ingangen zijn compatibel met de 1080p/24-signalen van Blu-ray-spelers en geven aldus toegang tot de allernieuwste HD-video. Dankzij een pc-ingang wordt de tv een computermonitor waarmee er onder meer kan worden gewerkt en gegamed op een groot scherm. Met een gecombineerde analoge/digitale terrestrische tuner kan men een hele resem tv-programma’s ontvangen in uitzonderlijke kwaliteit. De Lcd-tv’s ondersteunen KURO LINK om de belangrijkste functies van andere Pioneer-apparatuur te bedienen met de afstandsbediening van de tv.

Pioneers lcd-tv’s zijn verkrijgbaar in drie groottes: 32-inch, 37-inch en 46-inch. De 32-inch KRL-32V en 37-inch KRL-37V lcd-tv’s zijn beschikbaar vanaf augustus. De 46-inch versie volgt later dit jaar.  


Kijk voor meer informatie op: www.pioneer.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Beeld en Geluid?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist