Pioneer Blu-ray player

Prestigieuze Eisa-award

Met trots kondigt Pioneer aan dat zijn BDP-LX91 reference Blu-ray Disc speler de "European Blu-ray Player 2009-2010" award heeft gekregen van de European Imaging and Sound Association (EISA). EISA noemde de Blu-rayspeler "het kroonjuweel in de AV-collectie van Pioneer, prachtig afgewerkt en uitvoerig uitgerust."EISA is de grootste journalistieke multimediaorganisatie van Europa. Vijftig audio-, gsm-, elektronica-, video- en fototijdschriften uit negentien Europese landen maken er deel van uit. Elk jaar kiest een jury van de hoofdredacteurs van alle EISA-leden uitstekende producten en technologieën uit een brede waaier van audiovisuele productcategorieën.

De jury van EISA vertelde dat ze vooral onder de indruk was van de technologie achter de BDP-LX91 van Pioneer. "Het is een van de eerste BD-spelers wiens processor krachtig genoeg is om zowel Dolby TrueHD als DTS-HD Master Audio te decoderen. Bovendien is het een van de eerste toestellen met een volwaardige analoge output over 7.1 kanalen - ideaal om rechtstreeks aan te sluiten op de multikanaals analoge input van nieuwe en oude AV-ontvangers. Uiteraard is de BDP-LX91 ook compatibel met HDMI 1.3a en biedt hij met zijn interne geheugen van 4 GB de volledige flexibiliteit van Profile 2 BD Live. Krachtige DSP met audio bass management is ook van de partij. Net als de adaptive bit expansion van Pioneer, waardoor de BD-standaard - 8 bit per kanaal - wordt omgezet naar 16-bitkleur."

De EISA-jury prees de superieure geluids- en beeldkwaliteit van de speler. "Het geluid en het beeld zijn fantastisch: vol leven en detail. Het helderste wit lijkt zuiver, volledig vrij van schijnkleuren en dynamic crushing. Ook het multikanaalsgeluid is wonderbaarlijk: bij de meest opeengepakte geluiden komt zelfs het kleinste detail puur over.Philippe Coppens, Technology and Product Information Manager bij Pioneer Europe: "Pioneer streeft ernaar om een vernieuwer te blijven op het vlak van consumentenelektronica. We zijn vereerd dat de EISA, een opiniemaker in de Europese beeld- en multimediasector, onze positie als trendsetter erkent. We zullen nieuwe innovatieve technologieën en producten blijven ontwikkelen om mensen als nooit tevoren te laten genieten van geluid en beeld."

 

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Beeld en Geluid?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist