Pioneer blu-ray homecinemasystemen

rijkere3d beleving

Pioneer introduceert liefst negen nieuwe blu-ray homecinemasystemen die een nog rijkere 3D-beleving bieden, met een geavanceerde Virtual 3D Sound-mode die 3D-audio naar een hoger niveau tilt. De nieuwe systemen zijn compatibel met talrijke bestandsformaten en zijn smaakvol ontworpen.

De Pioneer blu-ray-schijfsystemen zijn opgebouwd rond 2 toestellen met verschillende luidsprekeropties, om een optimale oplossing te bieden voor de uiteenlopende behoeften van elke consument. Twee systemen zijn uitgerust met unieke “sound wing” luidsprekers, die een ruime luisterruimte creëren met een ultradun luidsprekerontwerp voor een vrije en flexibele luidsprekeropstelling.

Alle negen modellen spelen blu-ray-schijven, dvd's, cd's en sacd's af en ondersteunen formaten zoals DivX Plus HD-, FLV-, MKV- en FLAC-bestanden. Gebruikers kunnen YouTube-video's en digitale foto's op Picasa rechtstreeks streamen van hun online blu-ray-systeem naar hun HDTV.

Goed verbonden
De voornaamste verschillen tussen de systemen bestaan uit de aansluitingsmogelijkheden voor iPod en iPhone (met een dock) en WiFi: beide eigenschappen vinden we terug op de topmodellen. Alle 5.1 sets bieden een vermogen van 1.100 W en de 2.1 sets 550W. Elk systeem is geschikt voor Bluetooth en ondersteunt DLNA, zodat gebruikers films, foto's en muziek kunnen afspelen van een DLNA digitale mediaserver. De aansluitingsmogelijkheden worden vervolledigd met twee HDMI-ingangen, een microfooningang voor karaoke, een mini-jack audioaansluiting voor draagbare muziekspelers en een USB-aansluiting met CD-ripfunctie.

Verbeterde klank en beeld
Voor een nog grotere impact bij 3D-films ontwikkelde Pioneer "Virtual 3D Sound", een technologie die een virtueel klankveld creëert achter het scherm en zo een perfecte combinatie vormt met 3D-films. Downloads, opnamen of content worden weergegeven met een uitzonderlijke geluidskwaliteit dankzij "Advanced Sound Retriever", die gecomprimeerde muziekformaten verbetert en de originele kwaliteit en rijke klank herstelt. De "Net Contents-mode" verbetert gecomprimeerde videobestanden door meer gedetailleerde, fijne beelden te leveren. Deze technologie is bijzonder praktisch bij videobronnen met een lage bitsnelheid die oorspronkelijk bestemd zijn voor weergave op een klein scherm van bvb. een smartphone.

Beschikbaarheid
De blu-ray homecinemasystemen BCS-424, BCS-222 en BCS-FS121 zijn verkrijgbaar vanaf juni 2012. De modellen BCS-HW929, BCS-HF828, BCS-727, BCS-323, BCS-SB626 en BCS-FS525 zullen verkrijgbaar zijn in juli.

 

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Home cinema?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist