PIONEER BLU-RAY HOME CINEMA

Negen nieuwe systemen

Pioneer onthult vandaag maar liefst negen nieuwe home cinema systemen met Blu-ray-speler die een elegant en stijlvol design aan prestaties en veelzijdigheid koppelen. De negen systemen zijn opgebouwd rond twee kerneenheden die vervolgens worden gecombineerd met diverse luidsprekeropties om aan de meest uiteenlopende behoeften te beantwoorden.

De voornaamste verschillen tussen de hoofdsystemen schuilen in de iPod/iPhone-connectiviteit1 (met houder) en de wifi-aansluiting: beide elementen zijn standaard op de 'regular'-modellen maar niet op de 'basics'-uitvoeringen.

Alle systemen leveren een hoog vermogen (tot 1.100 watt) in 2.1- of 5.1-configuratie. Ook ondersteunen alle modellen het afspelen van 3D Blu-ray-cd's, HDMI met AC en 1080p-video, online-videostreaming vanaf het internet en DLNA-connectiviteit om films, foto's en muziek af te spelen van een DLNA-compatibele digitale mediaserver. Een minijack-audioaansluiting voor draagbare muziekspelers en een USB-aansluiting maken het connectiviteitsplaatje compleet.

De 'regular'-reeks: Blu-ray Disc Home Cinema met maximale connectiviteit
Met de wifi-aansluiting en iPod- en iPhone-connectiviteit heeft het 'regular'-gamma alles om aan de toegangsbehoeften van de meest veeleisende gebruikers te voldoen. Het gamma biedt ook een bredere keuze aan luidsprekerconfiguraties dan ooit tevoren, die stuk voor stuk worden ondersteund door een slanke subwoofer: met zijn opzij gerichte woofer moet hij niet in de typische vrijstaande positie staan maar kan hij tegen een muur of zelfs onder de sofa worden geplaatst om diepe klankeffecten af te leveren zonder de gebruiker af te leiden van de actie.Twee van de nieuwe Blu-ray-homecinemasystemen, de BCS-HW919 en BCS-HF818, zullen worden uitgerust met de recent aangekondigde 'SOUND WING'-luidsprekers met HVT-technologie van Pioneer. Deze unieke nieuwe luidsprekers produceren een verbazingwekkende klank die de luisteraar omhult en onderscheiden zich door een prachtig, eenvoudig design en erg vlakke vorm.

De HVT-technologie (wat staat voor Horizontal-Vertical-Transforming) houdt in dat de 'drijfkracht' in een hoek van 90° ten opzichte van de luidsprekerkegel werkt, waardoor de diepte die normaal wordt ingenomen door de magneten veel beperkter is. Deze technologische innovatie op het gebied van luidsprekerdesign steunt op de principes van de Scott Russell-verbinding2. Omdat de HVT-technologie heel dun kan worden gemaakt, kon Pioneer tweezijdige drivers integreren in een enkele luidsprekerkast om een ongelofelijke alzijdige klank te geven die een volledig en uniek klankspectrum creëert. Een belangrijke troef van de satellietversies is dat ze bijvoorbeeld om het even waar in de buurt van een televisie kunnen worden geplaatst en altijd een volle klank produceren, en dat ongeacht de plaats van de luisteraar in de kamer.

Het 'basics'-gamma: betaalbare en toch krachtige Blu-ray-homecinema
Het 'basics'-gamma neemt niet alleen de fantastische look van de 'regular'-reeks over maar heeft ook de meeste eigenschappen ermee gemeen. Deze systemen gaan terug naar de essentie en worden geleverd met een normaal gedimensioneerde subwoofer met een overschot aan vermogen. De andere luidsprekers zijn identiek aan die van de respectievelijke regular-modellen.

Knap design
De nieuwe hoofdsystemen zijn allemaal afgewerkt in hoogglanzend gepolijst acryl. Het aantrekkelijke designstatement wordt nog geaccentueerd door een subtiele displayverlichting en een lichtblauwe kring rond de volumeknop. De voornaamste bedieningselementen bevinden zich bovenaan het systeem.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Beeld en Geluid?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist