Pioneer AV receivers

Klaar voor iPod en iPhone


De dag van vandaag heeft iedereen wel een iPhone, iPod of mp3-speler op zak. Het zijn immers primaire bronnen van entertainment geworden. Maar jammer genoeg klinken de gecomprimeerde muziekbestanden niet altijd even zuiver.

 


Met drie nieuwe receivers van Pioneer is dit probleem echter opgelost.
Via de usb-poort sluit je je iPod of iPhone gemakkelijk aan op de versterker en krijg je direct toegang tot je muziek en filmpjes. De unieke Advanced Sound Retriever techniek zorgt ervoor dat de geluidskwaliteit onmiddellijk naar een hoger peil wordt getild. Zo krijg je opnieuw een vollere en meer natuurlijke sound, zoals deze in eerste instantie werd opgenomen.
Wanneer je je iPhone inplugt in de receiver laadt deze automatisch op en bij een inkomende telefoonoproep wordt de muziek stilgelegd.
Bovendien wordt bij de twee topmodellen ook de grafische informatie, zoals full-colour albumcovers, doorgespeeld naar de aangesloten HD-tv. 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Beeld en Geluid?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist