Pioneer

Kuro


Hoe scherper het contrast van een beeldscherm, hoe beter de kleuren tot hun recht komen. Vanuit die gedachte ontwikkelde Pioneer een nieuwe serie plasmatelevisies, waarbij het optimale contrast werd gevonden in een net zo eenvoudige als geniale oplossing: zwart moet ook echt zwart zijn. Ook al ervaart de kijker het niet bewust, alle televisies die nu op de markt zijn, plasma en LCD, tonen geen diep zwart, maar op zijn best heel donkergrijs. De Pioneer Kuro biedt door haar diep zwarte beeld als enige een kijkervaring die zich volledig met de werkelijkheid kan meten.

 

 

Menigeen zal vanuit de natuurkundelessen nog wel hebben onthouden dat wit álle kleuren bevat, en zwart niet één. Dat betekent dat het contrast tussen zwart en andere kleuren per definitie het grootst is. Daarom is zo donker mogelijk zwart een garantie dat alle andere kleuren het best tot hun recht komen.

Om het diepe zwart in de schermen te garanderen, heeft Pioneer een strikte scheiding tussen zwart en kleur aangebracht. Er treedt geen enkele lichtreflectie op en de kleuren blijven zuiver. Het zwart van de Kuro (‘Kuro’ is Japans voor ‘zwart’) plasmatelevisies is 80% zwarter dan voor­heen mogelijk was. Daardoor is een welhaast onwaarschijnlijke contrastverhou­ding ontstaan van maar liefst 20.000:1. Dit leidt tot vollere kleuren en scherpere details die een kijkervaring garan­deren waar tot voor kort alleen van gedroomd kon worden.

 

Automatische beeldaanpassing

Het beeld van de Kuro plasmatelevisies voldoet aan alle individuele eisen van de kijker. De plasmaschermen passen de instellingen namelijk automatisch aan, niet alleen aan de beelden die getoond worden, maar ook aan de omstandigheden in de woon­kamer. Of de zon nu in de kamer schijnt, of dat de schemerlampen aan zijn. Zo beleeft de kijker altijd het best mogelijke beeld, zonder dat ingewikkelde menu’s moeten worden doorlopen en er eindeloos aan de instellingen moet worden ge­sleu­teld. Het beeld is op die manier altijd puur en origineel: precies zoals een filmregisseur het heeft gewild.

 

 

Daarnaast heeft Pioneer haar langdurige ervaring op het gebied van luidsprekerontwerp aangewend om het geluid op het hoogste het niveau te brengen, zoals het ooit bedoeld is door de muzikant. Want uiteindelijk is alleen de werkelijkheid de enige referentie voor de nieuwe schermen van Pioneer.

 

In augustus 2007 werd het Pioneer 50-inch Full-HD Kuro-model, de PDP-LX508D, door de EISA (European Image and Sound Association) bekroond als beste Europese Full-HD plasma-TV.

Kijk voor meer informatie op: www.pioneer.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Beeld en Geluid?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist