Philips Home Media Player

HMP7100

Consumenten willen de flexibiliteit om hun huidige televisie geschikt te maken voor Smart TV, zonder dat ze gedwongen zijn een nieuw toestel aan te schaffen. De nieuwe Home Media Player HMP7100 van Philips maakt dit mogelijk door alle slimme functies van een Smart TV te combineren in een fraai vormgegeven en compact apparaat.

“Met onze Home Media Player HMP7100 kunnen gebruikers hun televisie ‘upgraden’ om toegang te krijgen tot talloze online-applicaties”, aldus Kirsten Heinemans, Marketing Manager bij Philips Lifestyle Entertainment. “Met Smart TV van Philips kunnen gebruikers online films en video’s bekijken, films huren, contact houden met vrienden en familie, en nog veel meer. Dankzij Philips SimplyShare kunnen ze video’s, foto’s en muziek in verschillende bestandsformaten delen vanaf hun smartphone, tablet of computer, en alles bekijken of beluisteren via het grote scherm.”

De HMP7100 is slank en compact vormgegeven en slechts 180 mm breed. Het apparaat is stijlvol afgewerkt in geborsteld aluminium en past daarmee prima in elk interieur. Dankzij de ingebouwde WiFi-functionaliteit en snelle USB-connectiviteit hebben consumenten rechtstreeks toegang tot alle content op het internet en hun eigen computer. De mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos dankzij het grote aantal afspeelbare bestandsformaten. De HMP7100-speler is bovendien voorzien van een DTS 2.0-uitgang en biedt Dolby Digital-geluid, zodat gebruikers kunnen genieten van uitstekende geluidskwaliteit.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Beeld en Geluid?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist