Philips Fidelio SoundTowers,

draadloos hifi-geluid voor alle muziekbronnen

Philips introduceert de Fidelio SoundTowers, een hoogwaardige geluidsinstallatie voor consumenten die muziek afkomstig van diverse bronnen in hifi-kwaliteit willen afspelen. De slanke SoundTowers zijn ontworpen om te zorgen voor een kamervullend en natuurlijk geluid, zonder de snoeren en het ruimtebeslag van een traditionele geluidsinstallatie. Dankzij de draadloze verbindingsmogelijkheden, het DualDock-station en de mogelijkheid om cd’s af te spelen, kunnen gebruikers nu op elke gewenste manier flexibel van hun muziek genieten.Ontworpen voor muziekliefhebbers
“De Fidelio SoundTowers zijn tweewegluidsprekers die op de vloer worden geplaatst en zijn ontworpen om alle functies en elektronica te integreren zonder een centrale eenheid”, vertelt Benoit Burette, geluidstechnicus bij Philips Lifestyle Entertainment. “We hebben geavanceerde technieken toegepast bij het ontwerp van de luidsprekers, waaronder hoogwaardige componenten, passieve crossover en tweeters die zijn bevestigd op een halfronde klankkast. Dit nieuwe lid van de Fidelio-familie biedt een geweldige luisterervaring ongeacht de geluidsbron, zodat consumenten kunnen genieten van hun favoriete muziek, films en zelfs videospelletjes.”

De akoestische eigenschappen van de slanke Fidelio SoundTowers zijn ontworpen om de muziek zo zuiver mogelijk weer te geven. Twee mid-woofers – die als paar functioneren – worden ingezet om ongewenste vloerreflectie te beperken en de nauwkeurigheid in het crossover-bereik te vergroten. De wanden van de kast zijn geconstrueerd in de vorm van een trapezoïde in plaats van de traditionele rechthoek. Zo ontstaan er geen staande golven in de luidsprekerbox. De tweeters zijn voorzien van een zogeheten ‘soft dome’ en een grote magneet om geluidsvervorming tegen te gaan en de verschillende instrumenten beter te scheiden. In het middenbereik zorgen de 4‑inch-woofers ervoor dat de conus niet gaat ‘flapperen’ in de hogere frequenties. Dit zorgt voor minder vervorming in het crossover-bereik en een helderder, nauwkeuriger geluid. De baspoorten zijn nauwkeurig afgestemd om de mid-woofers lagere frequenties te laten produceren. Hierdoor wordt de basrespons verlengd en wordt een diep, krachtig en toch nauwkeurig basgeluid verkregen.

Al uw muziek en meer
Elke toren heeft een slank en modern ontwerp dat in elk interieur past. De draadloze Bluetooth-technologie (aptX en AAC) stelt de gebruiker in staat om muziek in hoge kwaliteit te streamen vanaf allerlei apparaten. Een discreet en innovatief dubbel docking-station bovenop de hoofdtoren geeft gebruikers de flexibiliteit om muziek af te spelen vanaf een iPhone of iPod via een Lightning-kabel of een 30-pin-aansluiting. Voor nog meer gebruiksgemak kunt u dit station ook gebruiken om uw toestellen op te laden. Het systeem is tevens voorzien van een CD-sleuf, een USB-poort en een FM-tuner voor het afspelen van radioprogramma’s. Analoge, coaxiale en glasvezel-ingangen bieden consumenten extra flexibiliteit bij het aansluiten van allerlei andere apparatuur, waaronder tv’s, spelconsoles en Blu-ray-spelers.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Beeld en Geluid?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist