Philips Fidelio SoundBar HTL9100

bekroond met ‘Home Theater Innovation Award’

Philips heeft bekendgemaakt dat zijn eerste soundbar met afneembare speakers, de Philips Fidelio SoundBar HTL9100, door de European Imaging and Sound Association (EISA) is bekroond met de ‘Home Theater Innovation Award’ voor 2013-2014. De soundbar beschikt over afneembare draadloze speakers aan de zijkant. Als deze speakers worden afgenomen, wordt het geluid getransformeerd van ‘Virtual Surround Sound’ naar een 5.1 Surround Sound-ervaring.

De volledig draadloze afneembare speakers geven de achterste surround-kanalen weer voor een echte draadloze Surround Sound-ervaring. Daarmee biedt de soundbar een slimme oplossing voor consumenten die de optie van een echte 5.1 Surround Sound-ervaring willen in een elegant ontwerp en zonder gedoe met extra snoeren. De bijpassende draadloze subwoofer is naar beneden gericht en heeft een slank, torenvormig ontwerp.

In haar rapport stelt de EISA-jury: “De Philips HTL9100 is geen gewone soundbar. Wanneer dat nodig is, kunnen de afneembare, batterijgevoede speakers overal in de ruimte worden geplaatst, waar ze draadloos het achterkanaalgeluid ontvangen en echte ‘Surround on Demand’ bieden dankzij de ingebouwde Dolby- en DTC 5.1-decoders. Het systeem kan snel en zeer eenvoudig worden geïnstalleerd dankzij de subwoofer die eveneens draadloos werkt, ruime verbindingsmogelijkheden waaronder Bluetooth voor het streamen van muziek, twee HDMI-ingangen en een ARC-compatibele uitgang. Afhankelijk van of de soundbar aan de muur is bevestigd of plat ligt, zorgt de Smart Equalization Sensor van Philips ervoor dat het geluid navenant wordt aangepast. Dit geavanceerde en innovatieve product wordt gecompleteerd door een dynamische, gedetailleerde geluidsweergave en een slank, discreet ontwerp. Sluit hem aan op uw TV en geniet.”

De speakers werken op basis van Philips’ eigen draadloze audiotechnologie, waardoor ze geen snoeren nodig hebben en consumenten vrij zijn om ze te plaatsen waar ze willen. Door gebruik te maken van de eigen draadloze audiotechnologie vindt de transmissie ongecomprimeerd plaats en werken de surround-speakers op een andere frequentie dan Wi-Fi en Bluetooth, zodat er geen sprake is van netwerkinterferentie. Wanneer ze volledig zijn opgeladen, bieden de afneembare Surround Sound-speakers tot wel 10 uur topgeluid, en wanneer ze op de soundbar worden aangesloten, laden ze weer automatisch op.

Verder beschikt de Fidelio SoundBar over een tweede HDMI-poort waarop gebruikers eenvoudig hun mediasysteem of spelconsole kunnen aansluiten. Om muziek af te spelen, kan draadloos verbinding worden gemaakt met elk apparaat dat geschikt is voor Bluetooth. De enige snoeren die nodig zijn, zijn voor het stopcontact en de verbinding met de tv, waardoor het ontwerp zo strak mogelijk blijft. Het pikzwarte ontwerp heeft een elegante vormgeving die doet denken aan een vliegtuigvleugel en is exclusief afgewerkt, zodat de soundbar een blikbanger in elke ruimte vormt.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Beeld en Geluid?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist