NextHifi

passie voor muziek, techniek en goed geluid

Een knisperend kampvuur en heerlijke muziek, het blijft een gouden combinatie. Dit idee, uiterst elegant uitgevoerd in je eigen huis, is tegenwoordig mogelijk dankzij NextHifi.

NextHifi
De openhaard bedienen met dezelfde afstandsbediening als je hifi-installatie? Tegelijkertijd genieten van perfect geluid en optimaal woongenot? NextHifi maakt dit mogelijk en voor iedereen bereikbaar. Al dan niet in combinatie met een haard of kachel, levert NextHifi luidsprekers, hi-fi, streaming-audio van diverse high-end merken. Muziek luisteren zoals het ooit is bedoeld, vakantiefoto’s streamen richting je smart tv of de allernieuwste films kijken in je eigen thuisbioscoop: de mogelijkheden zijn eindeloos. NextHifi werkt samen met specialisten op het gebied van akoestiek, e-installaties, verlichting, interieurbouw, IT en automatisering en laat zich graag uitdagen met jouw project!Passie

NextHifi is ontstaan uit een passie voor muziek, techniek en goed geluid. Het doel is om je te inspireren en laten ervaren wat goed geluid kan doen. NextHifi biedt een unieke beleving. Gesitueerd in een luxe haarden showroom zijn vele opstellingen en oplossingen speelklaar gepresenteerd om van je huis jouw droomhuis te maken. Van WiFi speaker tot compleet weggewerkte luidsprekers in wand en plafond, NextHifi kan dit van A tot Z voor je verzorgen inclusief montage.

Dit artikel is tot stand gekomen i.s.m. met Van Roon Haarden en Kachels

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Beeld en Geluid?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist