Muzieksysteem Geneva L Wireless

Music & more

Model L Wireless zorgt met zijn grotere woofers voor een nog krachtigere weergave dan zijn kleinere broertjes model M en model S. Dit meer dan volwassen systeem past in een boekenkast, op een bureau, dressoir of is losstaand te plaatsen met de optionele floorstand in brushed aluminium look. De FM/DAB+radio, Bluetooth-aptX module en de geïntegreerde cd-speler maken de Model L een complete vervanger voor het huidige HiFi systeem.

Voor de bediening van de Geneva L Wireless hoef je geen hifi-freak, DJ of technicus te zijn. Met slechts één stroomkabel kan direct worden genoten van muziek en daarmee ook stereobeleving uit één behuizing. De geluidsweergave verandert de huiskamer in een concertzaal. En een toevoeging op hedendaagse muziekbronnen zoals draadloos streamen van Spotify, Deezer, internet radio, enz. Via je smartphone of tablet kan muziek draadloos worden afgespeeld.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Beeld en Geluid?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist