MUSICSTATION van Teufel

Non-stop luisterplezier

De MUSICSTATION van Teufel biedt luistergenot via alle mogelijke kanalen. Met zes speakers en een vermogen van 100 watt biedt het stereosysteem gebruikers de mogelijkheid om cd’s, radiozenders en streaming muziek af te spelen met geluid van topkwaliteit, ook in grote ruimtes. Het compacte systeem past in iedere setting en is te bedienen met knoppen op het apparaat, een gratis app of een afstandsbediening

 

Een elegante alleskunner
Gebruikers van het stereosysteem MUSICSTATION van Teufel kunnen op de klassieke wijze naar FM-radio luisteren of digitaal en ruisvrij via DAB+. Het apparaat kan duizenden radiozenders via het internet en de draadloze verbinding in huis halen. Wie liever zelf tracks uitzoekt kan cd’s met het apparaat afspelen of een beroep doen op de miljoenen nummers die de streamingdiensten Amazon Music en Spotify rijk zijn. Gebruikers kunnen via bluetooth elke gewenste audiocontent op de MUSICSTATION afspelen vanaf een smartphone, tablet of pc. Het compacte stereosysteem is eenvoudig te bedienen via knoppen op het apparaat, de gratis Teufel Remote app of de meegeleverde afstandsbediening. Het apparaat biedt ondersteuning voor 30 voorkeursinstellingen per ingangskanaal, zodat favoriete radiozenders, playlists en nummers altijd met een druk op de knop oproepbaar zijn.

Een slank ontwerp en flexibele opstelmogelijkheden
De kwaliteit van het geluid van een stereosysteem is afhankelijk van de opstelling daarvan in een ruimte. Voor een optimaal resultaat kunnen gebruikers van de MUSICSTATION kiezen uit drie opstellingsvarianten: rechtop op een tafel of dressoir, licht naar achteren gekanteld of aan de wand met de meegeleverde montageplaat. De MUSICSTATION biedt ondanks zijn slanke figuur voor 100 watt aan vermogen. De twee breedbandspeakers en woofers aan elke kant zijn naar voren gericht. Twee extra midrange speakers stralen muziek zijwaarts uit om samen met de door Lautsprecher Teufel ontwikkelde Dynamore®-technologie voor een wijds stereopanorama te zorgen.


 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Beeld en Geluid?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist