Mordaunt-short luidsprekers

Aviano serie


Aviano is de nieuwste luidsprekerserie van Mordaunt-Short, die voortbouwt op de sterke punten van de alom gewaardeerde Avant i, Mezzo en Performance Series waarvoor het bedrijf wereldwijd veel waardering heeft gekregen.

 

 

De Aviano-serie bestaat uit zeven luidsprekers voor hifisystemen en home theaters die ongekende prestaties, finesse en kwaliteit bieden. De serie omvat boekenplankluidsprekers, op een standaard te plaatsen luidsprekers, twee vloerstaande luidsprekers, een speciale middenluidspreker en twee subwoofers.

 

In de Aviano-serie, die zich in de productfamilie tussen de Avant en de Mezzo bevindt, is een groot aantal innovatieve ontwikkelingen gecombineerd met

de alom geprezen geluidstechnologie├źn van Mordaunt-Short om prachtige weergaveresultaten te realiseren.

 

De Aviano is ontwikkeld in het Londense onderzoeks- en ontwikkelingscentrum van Mordaunt-Short en maakt onmiddellijk indruk door de resolute maar tegelijk verfijnde vormgeving, die harmonieus in elke leefruimte past. De prachtig afgewerkte kasten zijn aan de voorzijde voorzien van zachte, natuurlijke contouren. De drie kleuren (zwart, donker walnoot en rozenhout) zijn zorgvuldig uitgekozen om tegemoet te komen aan de hedendaagse voorkeur voor donkerdere tinten.

 

Aviano past net zo goed binnen een stereosysteem als binnen een home theater en is zorgvuldig ontwikkeld en getest met het oog op compatibiliteit met een breed scala van de populairste versterkers van dit moment. En of u nu van rock, klassiek of jazz houdt, Aviano maakt gegarandeerd indruk door de timing, het

stereobeeld en de nauwkeurigheid.
 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist