Marantz versterker en CD/SACD-speler

KI Pearl Lites

Marantz introduceert de PM-KI Pearl Lite geïntegreerde versterker en SA-KI Pearl Lite CD/SACD-speler en maakt hiermee de muzikale filosofie en het prachtige ontwerp van de originele, gelimiteerde KI Pearl serie bereikbaar voor een nog groter publiek.Vorig jaar vierde Marantz en haar bekende audio ontwerper Ken Ishiwata hun 30-jarig jubilieum met de introductie van het gelimiteerde KI Pearl systeem. Het high-end systeem ontving lovende reviews maar de prijs van het systeem ligt buiten het bereik van veel muziekliefhebbers. Op herhaaldelijk verzoek brengen Ken en Marantz dit jaar het KI Pearl Lite systeem. De KI Pearl Lites zijn met dezelfde muzikale filosofie ontworpen als de originele Pearls, namelijk het reproduceren van de originele opname zoals de musici en opname technici het hebben bedoeld. Het sonische resultaat ervan is onder andere een prachtig, breed, driedimensionaal geluidsbeeld. Deze muzikale koers werd door Saul B. Marantz als eerste ingezet in de jaren '50 en wordt nu voorgezet, maar dan met hedendaagse technologiën gecombineerd met de inspiratie van toen. De Pearl Lite SACD-speler ondersteunt het pure digitale signaal van je iPod terwijl de Pearl Lite versterker onder andere Tri Tone Control (bass, mid en treble) ondersteunt - de midrange afstemming is ideaal voor gecomprimeerde, mogelijk "gekrompen" klinkende MP3-bestanden.

PM-KI Pearl Lite
De Pearl Lite versterker komt in een nieuwe geconstrueerde behuizing en levert 70 watt per kanaal en heeft een volledig discreet Current Feedback versterker circuit dat gebruik maakt van de nieuwste HDAM-SA3 technologie. Verder omvat het buitengewone ontwerp Tri Tone Control - Marantz heeft deze feature geherintroduceerd met het specifieke doel om het geluid van sommige gecomprimeerde digitale muziekbestanden te helpen verbeteren - hoewel de fabrikant uiteraard wel de Source Direct functie behoudt die de audiofiel zeker zal waarderen. En voor de vinyl-liefhebbers bevat de PM-KI Pearl Lite de welkome en zeer uitzonderlijke Moving Magnet phono voorversterker afkomstig uit zijn grote broer, de orginele PM-KI Pearl.

SA-KI Pearl Lite
Het ontwerp van de SA-KI Pearl Lite erkent dat sommige van de hedendaagse opname en formaten - zowel CD als MP3 - profiteren van extra zorg in de mid- en midhoge frequenties. Het resultaat is een speler die detail, tempo en realisme levert maar ook vleugje warmte. Het Xyron loopwerk speelt onder andere SACD, CD, CD-RW, MP3 en WMA en is hetzelfde loopwerk dat je ook terugvindt in de originele, gelimiteerde SA-KI Pearl. Verdere technologiën
omvatten HDAM-SA2 technologie - ‘SA2 is speciaal ontworpen voor Marantz' SACD-spelers - de befaamde Cirrus Logic CS4398 DAC en een iPod/iPhone geschikte USB-ingang aan de voorzijde van het apparaat. Een toevoeging van onschatbare waarde voor liefhebbers van digitale muziek is de DAC MODEfunctie: je kunt de SA-KI Pearl Lite namelijk ook als externe D/A-converter gebruiken, niet alleen via de optische- en coaxiale ingangen, maar ook via de USB (Type B) ingang aan aan de achterkant. Dit betekent dat het mogelijk is om een PC of mediaspeler direct het apparaat te verbinden wat de mogelijkheid biedt om (eenvoudig en snel) je digitale muziek te beluisteren in de best mogelijke kwaliteit.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Beeld en Geluid?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist