Marantz surroundreceiver

SR6007 AV-receiver

Marantz onthult wederom vol trots een kwalitatief hoogstaande AV-receiver waarmee het bedrijf voortborduurt op de vorig jaar behaalde successen in haar home theatre-reeks. Als perfecte samensmelting van netwerkmogelijkheden en uitzonderlijke audiokwaliteit is de nieuwe Marantz SR6007 7.2-kanaals home theatre-receiver het ideale media centre, zelfs voor de wat grotere home theatres.

De befaamde ronde display van Marantz en het metalen frontpaneel geven deze nieuwkomer een uiterlijk dat sterk overeenkomt met dat van zijn grote broers. De gelijkenis gaat echter verder. Zo maakt de SR6007 gebruik van dezelfde DLNA-netwerkondersteuning voor audiostreaming, Android-integratie, internetradio en AirPlay vanaf iTunes of iDevices. Het systeem is bovendien uitgerust met Audyssey DSX-technologie voor een unieke ruimtelijke weergave, een iPod compatibele digitale USB-ingang en een Phono MM-ingang voor de ware vinylfan. Om gebruikers te verzekeren van optimale audiokwaliteit bij gecomprimeerde bestanden op de iPod via USB, maakt de SR6007 gebruik van M-DAX2 – Marantz Dynamic Expander versie 2. Deze slimme toevoeging optimaliseert in één moeite door de kwaliteit van mp3-bestanden van cd's of de optionele Bluetoothreceiver RX101. Alles klinkt zuiverder, levendiger en met meer detail. Maar het blijft niet beperkt tot veelzijdigheid, de SR6007 is ook nog eens uitermate krachtig: 7x 110 w rms bij 8 ohm om precies te zijn. De hoogwaardige audioverwerkingstechniek zorgt voor een bioscoopervaring van wereldklasse. Een ervaring die nog eens wordt versterkt door de Audyssey Dynamic Volume Control, een techniek die de ergerlijke volumeverschillen tussen tv-programma's en reclameblokken ondervangt.

De SR6007 is voorzien van niet minder dan zes HDMI-ingangen die garant staan voor 3D/4K videoondersteuning en ARC (Audio Return Channel) van ARC compatibele tv-toestellen. Daarnaast is er nog de bijzonder praktische HDMI-ingang aan de voorkant, en zijn er maar liefst twee uitgangen aan de achterkant die gelijktijdige uitvoer naar een tv en projector mogelijk maken. Voor video met een lagere resolutie is 4K videoupscaling mogelijk. Verdere optimalisatie en kalibratie kunnen vlot en eenvoudig worden uitgevoerd met behulp van Audyssey MultEQ XT, de Setup Assistant en grafische gebruikersinterface (GUI) met video-overlay. Puur genot en eenvoudiger dan ooit.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Beeld en Geluid?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist