Marantz stereo versterker

PM-15S2

Met trots onhult Marantz haar nieuwe PM-15S2 versterker met state-of-the-art technologieën, het gebruik van de allerbeste materialen en een ongekend niveau van vakmanschap. Dankzij het unieke ontwerp van de behuizing zijn er geen schroeven zichtbaar. Het resultaat is een model met strakke minimalistische lijnen afgewerkt in prachtig platina gecombineerd met subtiele blauwe achtergrondverlichting. Zelfs de metalen afstandsbediening is solide en toch slanken strak.Dit is Marantz, echter komt deze sublieme schoonheid ook met verbeterde prestaties. De bovengenoemde elegante behuizing omvat een dubbellaags constructie, aluminium voor- en zijpanelen, een extra bodemplaat en aanzienlijke, schokabsorberende poten die allemaal bijdragen aan de eliminatie van trillingen die de geluidskwaliteit negatief beïnvloeden. Zelfs de "Marantz blauwe" achtergrondverlichting heeft zijn eigen, gescheiden stroomvoorziening om zo interferentie van elektronische ruis te voorkomen. Ondanks de mooie vormgeving bevinden de echte edele metalen zich onder de kap. Het hart van de krachtige PM-15S2 geïntegreerde versterker bestaat uit een masieve, overmaatse ringkerntransformator van audiofiele kwaliteit welke een flinke 200 Watt levert over haar twee kanalen voor de beste prestaties.

Het voorversterker-, eindversterker- en volumeregelingscircuit is gescheiden en uitgebreid afgeschermd in hun eigen behuizing om overspraak en andere ongewenste interferentie te voorkomen. Daar boven op zijn er onafhankelijke linker- en rechterkoellichamen om verdere interferentie oer de kanelen te elimineren. De circuits zijn uitgevoerd met korte paden en een  symmetrische layout voor uitstekende stereo prestaties. Het ontwerp omvat ook Current Feedback versterkercircuits met Hyper Dynamic Amplifier Modules - HDAM-SA2 en SA3 - met een uitzonderlijk snelle signaalverwerking met een hoge slew rate en een uitstekende signaal-ruisverhouding die een uitstekende frequentie response levert. De uitgangsimpedantie van de PM-15S2 is verminderd tot haar absolute minimum; dit betekent dat het ontwerp zelfs de meest veeleisende luidsprekers kan aansturen, die worden aangesloten via de hoogwaardige en gebruiksvriendelijke WBT-aansluitingen.

Een andere interessante feature is de nieuwe Power Amp Direct mode. Dit vergroot de flexibiliteit van een geïntegreerde versterker voor gebruik in een stereo systeem of zelfs als eindversterker als onderdeel van een meerkanaals opstelling. Met de Power Amp Direct mode uitgeschakeld is de PM-15S2 een normale geïntegreerde versterker. Met Power Amp Direct ingeschakeld wordt het eindversterkingsgedeelte gebruikt om de linker en rechter
voorluidsprekers mee aan te sturen binnen een meerkanaals opstelling, terwijl de surroundkanalen worden aangestuurd door je AV-receiver. De Power Amp Direct functie kan ook worden gebruikt voor stereo bi-amping in een traditionele hi-fi opstelling.

Het geheel wordt gecompleteerd door een nieuwe Constant Current Feedback MM/MC Phono voorversterker van topkwaliteit waarmee de toenemende populairiteit van vinyl weer eens wordt onderstreept. De PM-15S2 wordt bedient middels een meegeleverde aluminium afstansdbediening.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Beeld en Geluid?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist