Marantz PM8005 en SA8005

beste stereosysteem van 2014-2015

Marantz, een wereldleider op het gebied van geavanceerde audiotechnologie, ontvangt dit jaar met veel trots de EISA Award voor het beste stereosysteem van 2014-2015, voor de PM8005 geïntegreerde stereoversterker en de SA8005 Super Audio cd-speler / USB-DAC. Beide producten bieden als klassieke voorbeelden van Marantz' expertise op het gebied van high-end audiotechniek, eersteklas audiokwaliteit in haar puurste vorm.

De woorden van de EISA-jury
De Marantz SA8005 Super Audio cd-speler bewijst dat aparte stereocomponenten in één enkele behuizing nog steeds veel functionaliteit kunnen bevatten en is hierdoor veel meer dan alleen een 'plaatjesdraaier'. Niet alleen wordt er nieuw leven in een simpele cd-speler geblazen, maar het volledige pakket van digitale aansluitingen, inclusief DSD-compatibele USB, zorgt er ook nog eens voor dat de SA8005 als een hub kan werken voor een geavanceerd muzieksysteem via de computer. Deze speler/DAC kan het beste gecomplementeerd worden door de geïntegreerde PM8005-versterker die 70 W/8 ohm levert en voorzien is van een Phono MM-ingang om de veelzijdigheid van het gehele systeem nog verder uit te breiden. Het volle en rijke geluid dat dit systeem biedt, doet denken aan Marantz' duurdere Premium-serie; dit is een indrukwekkende combinatie van prestatie en prijs.

De European Imaging and Sound Association (EISA) is de unieke verzameling van meer dan 50 specialistische tijdschriften uit bijna 20 Europese landen die samen 's wereld meest prestigieuze vereniging van multimediatijdschriften vormen. Elk jaar worden met de EISA Awards nieuwe producten bekroond die de meest geavanceerde technologie, de meest gewilde kenmerken, het beste op het gebied van design, de fijnste ergonomie en het meeste waar voor je geld combineren.

Deze EISA Award onderstreept dat Marantz volledig toegewijd is aan de muziek. Door de stereocollectie constant te blijven vernieuwen, streeft Marantz ernaar de ware emoties van musici over te brengen door hun muziek zo getrouw mogelijk weer te geven, precies zoals zij die oorspronkelijk speelden. Het resultaat is opnieuw een sublieme combinatie die niet alleen een spectaculair en overweldigend gebalanceerd geluid met zeer delicate details voortbrengt, maar ook beschikt over USB-DAC-functionaliteit voor uitzonderlijke veelzijdigheid.

De onlangs op de markt gebrachte Marantz' NA-8005 Netwerk Audiospeler en DAC (Digital-analogue converter) passen uitstekend bij de winnaar van de EISA Award. De NA-8005 is ontworpen om een rijk en volledig spectrum aan geluid te produceren van alle hedendaagse populaire muziekbronnen, zoals internetradio, online streaming en alle mobiele en thuisapparaten die met je WiFi-netwerk verbonden zijn.

Over Marantz
Marantz is onderdeel van D+M Group. Het bedrijf gaat terug tot de tijd waarin de eerste mono-lp het daglicht zag, en Saul Bernard Marantz, een geboren New Yorker, niet tevreden was met de beschikbare apparatuur om zijn gekoesterde platencollectie op af te spelen. Dus ging hij zelf aan de slag! In 1953 stichtte Saul Bernard Marantz officieel het bedrijf Marantz. En ook toen al vormden kwaliteit en innovatie de hoekstenen van het bedrijf. Dankzij continue en veelomvattende R&D-programma's heeft Marantz gedurende meer dan een halve eeuw unieke technologieën ontwikkeld en toonaangevende hifi- en home entertainment-producten op de markt gebracht. Een dergelijke passie voor excellente audio en video maakt dat elk Marantz-ontwerp de beste prestaties in zijn klasse levert

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Beeld en Geluid?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist