Marantz netwerkaudiospeler

NA8005

Marantz is wereldwijd koploper op het gebied van geavanceerde audiotechnologieën. Met de lancering van de NA8005 netwerkaudiospeler met DAC (Digitale-Analoge Converter) verbreedt het bedrijf wederom de muzikale horizon van de hedendaagse digitale consument. Voortbordurend op het succes van de reference-class NA-11S1, tilt de nieuwe NA8005 muziekweergave naar een ongeëvenaard niveau. Zelfs de meest veeleisende en prijsbewuste audiofiele luisteraars kunnen hun hart ophalen.


De Marantz NA8005 reproduceert een rijk en vol geluidsspectrum vanaf alle populaire hedendaagse muziekbronnen en is voorzien van een Ethernetpoort. Hierdoor is aansluiting op het thuisnetwerk mogelijk en hebben luisteraars toegang tot duizenden internetradiozenders en de populaire muziekstreamingservice Spotify Connect. Het systeem ondersteunt bovendien Apple AirPlay waarmee gebruikers iTunes-muziek vanaf een Mac of pc en rechtstreeks vanaf hun iPhone, iPad of iPod touch kunnen streamen. Dankzij de DLNA 1.5-compatibiliteit kunnen muziekliefhebbers ook hun lokale bestandsbibliotheken openen - waaronder NASapparaten (Network Attached Storage) - en talloze audiobestandstypen afspelen. Hierbij gaat het niet alleen om WAV, WMA, MP3, MPEG-4 AAC, FLAC en ALAC, maar ook om FLAC HD 192/24-bestanden en WAV 192/24. De ondersteuning voor het afspelen zonder pauzes stelt gebruikers in staat ongestoord te genieten van een live concert of klassieke opname.

USB-ingangen in het voor- en achterpaneel verruimen de muzikale horizon nog verder. Via een digitale aansluiting genieten gebruikers van de muziek op hun iPhone en iPod met een onovertroffen rijke en gedetailleerde kwaliteit. Dit verfijnde geluid is het resultaat van de geavanceerde schakelingen die in de NA8005 zijn toegepast. De USB-A-poort op het voorpaneel is te gebruiken voor draagbare apparaten of een USB-stick. Als meest in het oog springende pluspunt maakt de USB-B-ingang op de NA8005 het mogelijk muziekbestanden op de computer af te spelen en audio te streamen via muziek-, video- en filmservices op internet. En dit alles met de hoogst mogelijke geluidskwaliteit. De computer herkent de netwerkaudiospeler als externe geluidskaart waardoor de kwalitatief minder sterke audio-elektronica van de pc zelf wordt omzeild. De NA8005 kan alle digitale audioformaten aan die de mediaspeler van de computer kan verwerken, waaronder zelfs het systeemeigen SACD-bestandsformaat DSD in 2,8 MHz- en 5,6 MHz-resolutie. Om kort te gaan is dit de meest directe manier om zeker te zijn van uitzonderlijke audioprestaties van studiokwaliteit. Ook hogeresolutie FLAC-bestanden en DSD-bestanden kunnen soepel via de netwerkaansluiting worden gestreamd. De digitale en coaxiale ingangen staan garant voor ultieme veelzijdigheid qua aansluitopties.

Waar de muziek ook is opgeslagen, dankzij de hoogwaardige digitaal-naar-analoog-omzetter en de unieke uitgangsfase in de NA8005 zijn gebruikers altijd verzekerd van pure en onvervalste audiozuiverheid. Het audiocircuit maakt gebruik van Marantz' exclusieve HDAM- en HDAM-SA2 in een hybride configuratie voor lage ruis en hoge snelheden. Door de inzet van doortimmerde isolatie- en filtertechnieken voor het elimineren van door de pc gegenereerde ruis, hebben de ontwikkelaars van Marantz het gepresteerd zowel de reproductie van de muzikale details als de ruimtelijke weergave te perfectioneren. Met de introductie van de nieuwe NA8005 heeft Marantz wederom een ware historische mijlpaal bereikt. Niet alleen de veelzijdigheid van het systeem zal de gebruiker verbazen, maar ook de hoge mate van gebruiksvriendelijkheid in de vorm van het grote display en de Marantz Remote App voor Apple en Android. Deze netwerkaudiospeler vormt een perfecte toevoeging aan de onlangs geïntroduceerde Marantz 8005-serie, bestaande uit de PM8005 versterker en SA8005 CD/Super Audio CD-speler.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Beeld en Geluid?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist