Marantz netwerk-AV-receiver

SR6011 met 9 eindversterkers

Marantz, wereldleider op het gebied van geavanceerde audiotechnologieën, presenteert een nieuwe receiver in zijn Home Theatre-serie voor 2016. Na de onlangs aangekondigde slank vormgegeven NR1607 en grotere SR5011 is de nieuwste SR6011 weer een stap voorwaarts wat betreft bouwkwaliteit, geluidsprestaties en functies voor geavanceerde liefhebbers van de thuisbioscoop. Het meest opvallend in deze prijsklasse zijn de 9 eindversterkers - met een vermogen van 185 watt elk – voor meer 'out of the box' flexibiliteit in multiroom- en 3D-geluidopstellingen.

De Marantz SR6011 heeft alle meest geavanceerde audio- en videotechnologieën en tilt iedere thuisbioscoop naar een hoger plan onder andere dankzij Dolby Atmos- en DTS:X-compatibiliteit. Beide nieuwe formaten bieden objectgebaseerd surroundgeluid met de mogelijkheid tot aansturing van luidsprekers van bovenaf voor de ultieme driedimensionale surround luisterervaring. Om met alle gemak te genieten van de nieuwe dimensies is de SR6011 toegerust met 9-kanaals versterking, wat betekent dat je een 7.1.2- of 5.1.4-luidspreker 3D-ervaring kunt opstellen zonder een externe versterker te hoeven aansluiten. Als je wel een externe versterker gebruikt, kan de opstelling zelfs worden uitgebreid naar 7.1.4 omdat de SR6011 een 11.2-kanaals verwerkingsfunctie heeft. Als de geïntegreerde versterkers niet voor 3D-audio worden gebruikt, kunnen ze nog een paar luidsprekers aansturen in een tweede audiozone waar een andere bron wordt weergegeven dan in de hoofdruimte.

De SR6011 heeft zeer hoogwaardige, zorgvuldig geselecteerde audiocomponenten om het beroemde Marantz-geluid weer te geven. Het interne circuit als geheel zorgt voor een nog beter geluid doordat alle signalen eerst via Marantz' eigen HDAM's (Hyper Dynamic Amplifier Module) worden verwerkt in Current Feedback-topologie voordat ze worden doorgestuurd naar de versterkersectie en de aangesloten speakers. De versterkercomponent geeft 9 x 185 watt vermogen af, genoeg om grote kamers te vullen, en is dankzij de geavanceerde Audyssey MultEQ XT32 perfect afgesteld voor iedere denkbare luisterruimte.

De SR6011 is helemaal klaar voor de toekomst dankzij geavanceerde beeldverwerking die op alle 8 HDMI-ingangen volledig voldoet aan de nieuwste specificaties van HDMI 2.0a en HDCP 2.2. De SR6011 is dankzij 4k Ultra HD 60Hz video, 4:4:4 Pure Color sub-sampling, High Dynamic Range (HDR), 3D, en BT.2020 op elke poort geschikt voor de volgende generatie 4k Ultra HD Blu-rayspelers, settopboxen en andere 4k Ultra HD-bronnen. Bovendien is de SR6011 in staat standaard en High-Definition analoge en digitale videocontent te upscalen naar 4K Ultra HD, waardoor favoriete traditionele bronnen nieuw leven wordt
ingeblazen.

WiFi en Bluetooth bieden volledige draadloze connectiviteit en de dubbele antenne zorgt voor een stabiele signaaltransmissie en -ontvangst. Na  aansluiting kun je eenvoudig muziek streamen via AirPlay, Spotify Connect, lokale netwerkopslagstations of 10.000+ internetradiozenders. Audioformaten en weergave met hoge resolutie worden volledig ondersteund voor een haarscherp resultaat. Alsof dat nog niet genoeg is, maken een 11.2-kanaals  pre-outcomponent, de RS-232-poort, IP-besturing en ondersteuning voor Crestron Connected de SR6011 zeer aantrekkelijk voor geavanceerde aangepaste installatiedoeleinden. Installeren is eenvoudig dankzij de handige Graphical User Interface, de Setup Assistent en de befaamde Audyssey MultEQ XT32-ruimtemeting. Gebruikers  hoeven de handleiding dus niet te bestuderen, ze kunnen simpelweg de aanwijzingen op het scherm volgen. Met de nieuwe Marantz 2016 Remote App voor Android en iOS is de dagelijkse bediening een koud kunstje. De SR6011 is tevens uitgerust met een slimme ECO-modus waarmee automatisch, zonder afbreuk te doen aan de algehele prestaties, een flinke energiebesparing kan worden gerealiseerd.

De nieuwe Marantz SR6011 is vanaf september verkrijgbaar in zwart en zilver-goud.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Beeld en Geluid?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist