MArantz NA-11S1

beste digitale audiospeler 2013-2014

Marantz is wereldleider op het gebied van geavanceerde audiotechnologieën en viert in 2013 zestig jaar toewijding aan muziek. Het bedrijf heeft een prestatie van formaat geleverd door dit jaar een uiterst prestigieuze EISA Award in de wacht te slepen voor zijn reference-class NA-11S1 netwerkaudiospeler en DAC (Digitale-Analoge Converter). De NA-11S1 tilt muziekweergave naar een hoger niveau voor de kritische luisteraar van vandaag. Superieure audiomogelijkheden worden gecombineerd met geavanceerde internetstreaming en digitale aansluitopties. Dit alles in een pakket dat is ontworpen met het oog op totaal gebruiksgemak en volledige flexibiliteit.Marantz viert zijn jubileum in 'onderscheidende' stijl met een EISA Award voor beste product 2013-2014 in de categorie digitale audiospelers. De 'European Imaging and Sound Association' (EISA) is een unieke vereniging van ruim vijftig gespecialiseerde tijdschriften uit bijna twintig Europese landen. EISA is 's werelds meest gerenommeerde autoriteit op het gebied van multimedia. Elk jaar worden de EISA-onderscheidingen toegekend aan nieuwe producten die de meest geavanceerde technologie combineren met de aantrekkelijkste gebruikskenmerken, ultieme vormgeving, optimaal ergonomisch design, en de perfecte prijs-kwaliteitverhouding. In de woorden van de EISA-jury: "Als het ontwerp van netwerkaudiosystemen over het algemeen meer is gericht op gebruiksgemak dan op optimale geluidskwaliteit, dan is deze nieuwe digitale audiospeler van Marantz een waar keerpunt in de evolutie van hifi home-entertainment te noemen.

De NA-11S1 is niet alleen voorzien van USB Type A- en B-ingangen – voor iDevices, geheugensticks en aansluiting op een pc of Mac – maar verrast bovendien met een ethernetpoort voor aansluiting op een NAS-station of bekabeld thuisnetwerk. Ook het nieuwe DSD-over-USB-protocol wordt ondersteund. Uiteraard ontbreken de functies AirPlay en DLNA niet zodat u uw muziek draadloos vanaf uw computer of mobiele apparaat kunt streamen. De speler is puntgaaf afgewerkt en levert een subtiel, verfijnd en ultra-gedetailleerd geluid. Muzikale virtuositeit van een benijdenswaardig niveau. Laat er geen twijfel over bestaan: als streamer is de NA-11S1 niet te evenaren." De EISA-onderscheiding is het bewijs dat Marantz met de nieuwe NA-11S1 wederom een nieuwe historische mijlpaal heeft bereikt. Deze netwerkaudiospeler vormt een perfecte toevoeging aan de Marantz 11S3-serie, bestaande uit de PM-11S3-versterker en SA-11S3 CD/Super Audio CD-speler.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Beeld en Geluid?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist