Marantz home theatre

Grootformaat netwerk-AV-receiver

Marantz, wereldleider op het gebied van geavanceerde audiotechnologieën, presenteert een nieuw apparaat in zijn Home Theatre-serie voor 2016. Na de recente aankondiging van de slank vormgegeven NR1607 volgt nu de SR5011 met grootformaat behuizing, 7 x 180 watt vermogen en speciale, hoogwaardige componenten plus geavanceerde draadloze connectiviteit en ultiem gebruiksgemak. Bovendien, en dat is het allerbelangrijkst, zullen zowel muziekliefhebbers als Home Theatre-fans het onvervalste, beroemde Marantz-geluid waarderen. Because Music Matters.De SR5011 van Marantz zit boordevol ultrageavanceerde audio- en videotechnologieën en tilt daarmee iedere Home Theatre-installatie naar een hoger plan. Dankzij Dolby Atmos en DTS:X kun je de geavanceerde filmsoundtracks van tegenwoordig beluisteren met adembenemend 3D surroundgeluid met overheadeffecten. De SR5011 is gemaakt met zorgvuldig geselecteerde hoogwaardige audiocomponenten en HDAM's (Hyper Dynamic Amplifier Module) van eigen merk, wat resulteert in het beroemde HiFi- en Home Theatre-geluid van Marantz. De versterkercomponent geeft 7 x 180 watt vermogen af, genoeg om grotere kamers te vullen, en is dankzij de geavanceerde Audyssey MultEQ XT perfect afgesteld voor iedere denkbare luisterruimte.

De SR5011 is helemaal klaar voor de toekomst dankzij de videocomponent die op alle acht HDMI-ingangen volledig voldoet aan de nieuwste specificaties van HDMI 2.0a en HDCP 2.2. De SR5011 is dankzij 4k Ultra HD 60Hz video, 4:4:4 Pure Color sub-sampling, High Dynamic Range (HDR) en 21:9 video, 3D, en BT.2020 pass-through op elke poort geschikt voor de volgende generatie Blu-rayspelers, settopboxen en andere 4k Ultra HD-bronnen. Verder kan deze receiver analoog en digitaal bronmateriaal upscalen tot Full HD 1080p of zelfs 4k Ultra HD voor de ultieme kijkervaring. Dankzij de dubbele HDMI-uitgang is het bovendien mogelijk
een tv en projector gelijktijdig aan te sluiten.

WiFi en Bluetooth bieden volledige draadloze connectiviteit en de dubbele antenne zorgt voor een stabiele signaaltransmissie en -ontvangst. Na aansluiting kun je eenvoudig muziek streamen via AirPlay, Spotify Connect, lokale netwerkopslagstations of 10.000+ internetradiozenders. Audioformaten met hoge resolutie worden volledig ondersteund voor een haarscherp resultaat. Als het nog niet genoeg is, is de SR5011 ook nog voorzien van een 7.2-kanaals pre-outcomponent, RS232-verbinding en IP-controle, waardoor de receiver uitermate geschikt is voor custom installatiedoeleinden.

Installeren is eenvoudig dankzij de handige Graphical User Interface, de Setup Assistant en de befaamde Audyssey MultEQ XT-ruimtemeting. Gebruikers hoeven de handleiding dus niet te bestuderen, ze kunnen simpelweg de aanwijzingen op het scherm volgen. Met de nieuwe Marantz 2016 Remote App voor Android en iOS is de dagelijkse bediening een koud kunstje. De SR5011 is tevens uitgerust met een
slimme ECO-modus waarmee automatisch, zonder afbreuk te doen aan de algehele prestaties, een flinke energiebesparing kan worden gerealiseerd.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Beeld en Geluid?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist