Marantz home cinema

volledig en in stijl

Marantz lanceert een aantal nieuwe geweldige producten waaronder een tweetal krachtige AV receivers, twee Universele Blu-ray spelers en een stijlvolle slimline multi-kanaals AV receiver. Alle vijf representeren ze Marantz's liefde voor muzikaliteit gecombineerd met de nieuwste hedendaagse technologieën zoals HDMI 1.4a, 3D capabiliteit, iPod/iPhone connectiviteit en audio-video netwerk streaming.
De nieuwste vijf producten van Marantz delen één gemeenschappelijke factor: ze leveren elk getrouwe en natuurlijke audio. De nieuwe AV receiver line-up van Marantz bestaat uit twee stijlen en verschillende features om aan de wensen van elke Audio/Video enthousiasteling tegemoet te komen!NR1601: slime-line 7.1 -kanaals AV receiver
Allereerst de compacte NR1601. Voortbouwend op het success van de enorm succesvolle NR1501 levert deze 7.1-kanaals slimline receiver een kwalitatief hoogstaand en kamervullend geluid. Het vermogen en de featuring zijn allerminst ten koste gegaan door het compacte design. De NR1601 is met 7x 50 Watt en vier HDMI 1.4a ingangen en één uitgang volledig 3D compatibel, zelfs in standby modus. Tel daarbij de digitale iPod/iPhone USB ingang, Audyssey automatische speaker setup en een leerbare afstandsbediening op en je realiseert dat de NR1601 een getalenteerde AV receiver is. Marantz' doel om high-end prestaties in een compacte en stijlvolle behuizing te plaatsen komt volledig tot uiting met deze NR1601.

SR5005 & SR6005: krachtige AV receivers
De nieuwe SR5005 en SR6005 AV receivers zijn, net als hun voorgangers, gehuisvest in het Marantz standaard M1-chassis. Ze staan garant voor een krachtig uitgangsvermogen - respectievelijk 7x 100 Watt en 7x 110 Watt - en kunnen met gemak elke multikanaals speaker setup aansturen. Deze vooruitstrevende AV receivers zullen elke enthousiaste gebruiker versteld laten staan van hun vooruitstrevende Audio en Video mogelijkheden.
Volledig nieuw is het voeding- en uitgangscircuit dat gebruikt is in beide modellen. Ontworpen voor onmiddelijke stroomtoevoer zodat elke verandering in het geluid met gemak gevolgd kan worden. 1
Het ontwerp heeft de kwaliteit om van absolute stilte naar maximaal geluid te gaan en met gemak gevoelig genoeg te blijven voor het reproduceren van de lichtste tonen van een orchestrale soundtrack.
Om het beste uit je video componenten te halen gebruikt Marantz Anchor Bay videoprocessing in beide receivers, met de ‘5005 gebruikmakend van de ABT1030 en de ‘6005 van de ABT2015. Deze laatste heeft geavanceerde video instellingen en ruisonderdrukking technologieën voor vergaande beeldverbetering. Beide kunnen alle inkomende videosignalen upscalen naar 1080p HD resolutie terwijl de HDMI 1.4 ingangen (vier in de ‘5005 en zes in de ‘6005) 3D video ondersteunen.

Zowel de SR5005 als de SR6005 zijn voorzien van een (digitale) iPod/iPhone front USB-ingang en van Marantz' allernieuwste M-DAX2 functionaliteit om de kwaliteit van gecomprimeerde digitale audio bestanden sterk te verbeteren. Voor een uitgebreidere functionaliteit zijn beide AV receivers uitgerust met een M-Xport waarmee - via de optionele RX101 module - draadloze audio ontvangen kan worden via Bluetooth (A2DP). Ingebouwde Audyssey MultEQ, Dynamic Volume en Dynamic EQ garanderen een simpele installatie en bediening.

UD5005 & UD7005: uitmuntende en muzikale Universele Blu-ray Spelers
Het doel van de UD5005 en de UD7005 is om Marantz' positie als de standaard in Blu-ray Spelers verder te bevestigen en verstevigen. Aanvullend in de Blu-ray line-up, bij de prijswinnende UD8004 en UD9004, kunnen zowel de ‘5005 als de ‘7005 SACD en DVD-Audio discs afspelen, additioneel op Compact Disc en Blu-ray formaten.
Marantz heeft uitgebreide aandacht gespendeerd aan de audio en video verwerking - onder andere door gebruik van ELNA condensatoren in het uitgangcircuit en UD7005's Anchor Bay ABT2015 10-bit videoverwerking - en beide zijn voorzien van de nieuwste technologieën: ze zijn 3D-klaar (door een software update later dit jaar) en ondersteunen DLNA 1.5 voor audio en video netwerk streaming.
De UD7005 bezit een hoogwaardige interne decoder voor HD Audio formaten en een 7.1-kanaals analoog audio uitgangscircuit, aangevuld met een additionele metalen plaat voor het tegengaan van ongewenste trillingen. De UD5005 kan onbewerkte HD Audio formaten uitgeven via de HDMI 1.4 uitgang, en er is een 2-kanaals downmix via de analoge stereo uitgang. Als laatste, om elke gebruiker maximaal te laten genieten, zijn beide spelers voorzien van een zeer snelle laadtijd.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Beeld en Geluid?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist