Marantz hifi componenten

CD5004 CD Speler en PM5004 stereo versterker

Marantz toont met trots haar nieuwe, volledig nieuw ontworpen CD5004 compact disc speler en de PM5004 geïntegreerde stereo versterker. Dit paar levert hoogwaardige audio op een ongelooflijk concurrerend prijspunt.
In de op afstand bedienbare CD5004 huist een hoogwaardig stabiel en nauwkeurig CD transport mechanisme, gemonteerd op een speciaal ontworpen solide chassis met een lage resonantiewaarde en een goede akoestische demping. De stijlvolle en volledig metalen behuizing komt met een dik geanodiseerd aluminium voorpaneel, waardoor het de perfecte basis vormt voor het afspelen van CD's door het minimaliseren van mechanische vibraties die van invloed kunnen zijn op het gevoelige analoge audio circuit.Het hart van de CD5004 wordt gevormd door de Cirrus Logic CS4392, 192kHz/24-bit digitaal naar analoog converter. Dit resulteert in een reproductie van muziek van CD, CD-R/RW, als ook van MP3 en WMA-bestanden met ultra lage ruis.

Verder maakt de CD5004 gebruik van vergulde connectoren op de achterzijde en hoogwaardige componenten aan de binnenzijde zoals de Marantz HDAM-SA2 modules. Deze, door Marantz zelf ontwikkelde, Hyper Dynamic Amplifier Modules worden gebruikt in plaats van standaard Op-Amps, werkend als signaalversterker en als ‘Low Pass Filter'. De Marantz HDAM-SA2 modules overtreffen de standaard IC Op-amps ruimschoots met een sterk verbeterde slew-rate, snelheid en dynamiek waardoor de dynamische structuur en tonale kwaliteit van de muziek wordt behouden.

De Audio Ex(clusive) modus verbetert de geluidskwaliteit nog verder door niet gebruikte functiesals de digitale uitgang, pitch control en het display, die het originele signaal aan kunnen tasten, uit te schakelen.
Tel daarbij de coaxiale en optische digitale ingang, CD-Text en een hoogwaardige hoofdtelefoon ingang met volumeregeling op en het eindresultaat is een benijdenswaardige instap CD Speler.
De ideale partner voor de CD5004 is de voortreffelijke, op afstand bedienbare PM5004 geïntegreerde stereo versterker. Hij levert een krachtige 55 Watt per kanaal, en dit is net zoals alle door Marantz opgegeven vermogens, een conservatieve meting.

Uniek in de klasse waartoe de PM5004 behoort is zijn Current Feedback circuitarchitectuur - een hoofdkenmerk afkomstig uit de veel duurdere Marantz Premium modellen - voor snelle en accurate signaalverwerking resulterend in perfect gebalanceerde audio reproductie en een open en nauwkeurig audiogeluid.

Het ontwerp biedt maar liefst vijf lijn-ingangen en een hoogwaardige MM phono ingang, toon- en balanscontrole, twee paar luidsprekeraansluitingen en een hoofdtelefoon ingang. Een gezonde spreiding in elke norm!
Om de best mogelijke audio prestatie te bereiken zijn de signaalpaden kort, direct en in spiegelbeeld geplaatst. Deze symmetrische circuitopbouw met korte links- en rechtse signaalpaden geeft een ongelooflijk precieze en sterk verbeterde stereo weergave, waarbij de source direct optie zorgt voor het kortst mogelijke signaalpad.
Het speciaal ontworpen, 6 kilogram wegend robuuste en akoestisch gedempte chassis met een lage resonantiewaarde completeert de PM5004. Deze nieuwe, stijlvolle versterker met volledig metalen behuizing komt net als de CD5004 met een dik geanodiseerd aluminium voorpaneel, dat een perfecte basis vormt door het minimaliseren van mechanische vibraties die het geluid negatief kunnen beïnvloeden.
Beide ontwerpen zullen vanaf midden augustus beschikbaar zijn, zowel in het zwart als in zilver/goud.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Beeld en Geluid?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist