Marantz draadloze audio

Melody

Marantz, wereldleider op het gebied van geavanceerde audiotechnologieën, viert in 2013 haar zestigste verjaardag. Ter ere hiervan introduceert het bedrijf twee nieuwe draadloze muzieksystemen als waardige teamgenoten in de bekroonde Melody-serie. Zowel de Melody Media (M-CR610) als de Melody Stream (M-CR510) levert de vermaarde audiokwaliteit van Marantz, vrijwel onbeperkte toegang tot een grote verscheidenheid aan muziekbronnen, optimaal gebruiksgemak, en niet te vergeten een uniek en elegant ontwerp. De modellen zijn vanaf eind augustus in heel Europa verkrijgbaar in een zwarte of zwart-witte uitvoering.Een groeiend aantal gebruikers heeft de uitzonderlijke combinatie van eenvoud en gevarieerde muziekbronnen in de Melody-serie ontdekt. En omdat het aansluiten van een hifi-product op een thuisnetwerk nog altijd de grootste horde oplevert, maakt Marantz het u dit jaar eenvoudiger dan ooit. Beide apparaten sluit u nu met slechts één druk op de knop aan op uw WiFi-thuisnetwerk. Zelfs de opties WiFi Sharing en WiFi Protected Setup (WPS) selecteert u via dezelfde eenvoudige handeling: één enkele knop voor supereenvoudige integratie. Na installatie zegt één blik op de nieuwe Melody-modellen genoeg: deze nieuwste uitvoering is verfijning in haar puurste vorm. Met de gitzwarte hoogglans afwerking en de organisch gevormde gebogen zijpanelen is 'elegantie' het eerste woord dat bij u opkomt. Voor een extra dosis prestige lijkt het ontwerp van de driedelige constructie van het voorpaneel qua vorm erg op die van onze Premium-producten. Het middendeel is naar keus verkrijgbaar in een zwarte of witte uitvoering.

De grotere Melody Media ziet er niet alleen fenomenaal uit, maar levert met een krachtige 60 W x 2- kanaalsversterker ook nog eens fenomenale prestaties. Het systeem ondersteunt cd-audio, netwerkcontent en FM- en DAB-radio, en dit alles in ware Marantz-kwaliteit. Met de Melody Media kunt u via vTuner duizenden gratis internetradiozenders uit de hele wereld beluisteren. Of waarom probeert u niet eens de welbekende online muziekservice van Spotify of last.fm? U hebt zelfs toegang tot uw eigen muziekbibliotheek op uw computer/NAS (Network Attached Storage). En dat was nog niet alles: de Melody Media ondersteunt ook nog eens AirPlay waarmee u uw muziek rechtstreeks vanaf iTunes en iDevices streamt. Voor eenvoudige bediening van dit vrijwel onbeperkte aantal afspeelopties, is er de Marantz Remote App voor iOS- en Android-apparaten. Om het plaatje af te maken, is de Melody Media uitgerust met een digitale ingang voor aansluiting van een tv of settopbox, plus een USB-poort aan de voor- en achterzijde als handige extra aansluitoptie. Zoals u gewend bent van Marantz is het systeem voorzien van een iPod-compatibele digitale USB-ingang en een "Works with iPhone"-label. Voor zelfs de meest veeleisende audiofanaat ondersteunt de Melody Media lossless-formaten zoals ALAC, 192 kHz /24-bits hoge resolutie WAV, FLAC HD-bestanden, en Gapless voor afspelen zonder pauzes.

De Melody Stream is een stuk slanker dan de Melody Media. Dit systeem is toegespitst op de nieuwe digitale media en biedt dan ook geen afspeelopties voor FM, DAB of cd's. Het apparaat opent de deuren voor een oneindig aanbod aan nieuwe digitale media, gestreamd vanaf uw pc of rechtstreeks afgespeeld via het internet. De Melody Stream beschikt over alle kwaliteiten en netwerkfuncties van de Melody Media. Voor een optimaal prestatieniveau heeft Marantz bovendien de Melody Speaker M-LS502 ontwikkeld. Deze hoogwaardige luidspreker in glanzende pianozwarte afwerking is de perfecte partner voor elk systeem uit de Melody-serie. Geen wonder: de verwerkingscapaciteit, het frequentiebereik en de aansluitmogelijkheden zijn stuk voor stuk specifiek voor deze productlijn geoptimaliseerd. Deze luidspreker is dan ook alleen verkrijgbaar in combinatie met producten uit de Melody-serie. De crossover is voorzien van speciaal geselecteerde componenten en de bi-wiring-aansluiting profiteert ten volle van de bi-ampingfunctie van de Melody Media. De behuizing is gemaakt van massief, stijf MDF, en de zijpanelen zijn licht gebogen. Een glanzende pianozwarte lak zorgt voor de finishing touch.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Beeld en Geluid?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist